2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهم  از سال یازدهم دارم میخونم ولی دست و پاشکسته درسمم خوبه تو مدرسه معدلمم۱۹.۸۰

شهیه ۵ درصد هم داری؟

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
چه رشته ای؟

رشته نرم افزار فنی

تو طول سال خودم تو خونه نمیخوندم سرکلاس گوش میدادم میانگین معدل ۳سالم ۱۸ونیم شد ترم اخر حسابی خر زدم و باهمونایی ک خر زده بودم رفتم سر جلسه 

رتبم شد ۷۲۳بدون سهمیه

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
دوازدهم  از سال یازدهم دارم میخونم ولی دست و پاشکسته درسمم خوبه تو مدرسه معدلمم۱۹.۸۰

اشتباه منو تکرار نکن پس حتما بخون ایشالا همین امسال قبولی. واقعا میتونی پیرا یا فرهنگیان بیاری

خب هدفت چیه میخوای چی قبول شی ؟ 

در ضمن مدرسه و کنکور هیچ وقت قابل مقایسه نیستن طرف معدلش ۲۰ بوده الان پیام نور میخونه مگه اینکه اون ۴۰ درصد تاثیری ک امسال دادن اما اصل بر کنکوره