ptmrrx مدیر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 563 عنوان سبیل:/ | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست چ جوری سبیلمو بزنم؟بند میگن درد داره. ژژیلت هم پشت لبو سبز میکنه. موبر هم لک میندازه. شمع هم میسوزونه. اخرش چی خوبه؟ مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت 1402/02/03 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 21264 سبز نشه پر پشت نمیشه؟ من الان نزدیک ۱۵ ساله استفاده میکنم،نه سبز شده نه پرپشت طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
karina33 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 490 سرخ نمیشه احیانا؟ برا همون لحضه اس تا ابد سرخ نمیمونی کمثل اینه ک یکی نیشگونت بگیره شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
fatimastar عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2792 ژیلت. کی میگه سبز میکنه،مگه جلبکی 😂 منظورش سیاهه من بیشتر با ژیلت میزنم هر روز در میاد بعد تازه وقتیم میزنم مث بقیه جاهای صورتم سفید نیس یکم زمینش ملومه قشنگ 🙄 بندم ک پدرم در میاد از درد چون خیلی ضخیم و زیاده موهام /: توف توش سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
karina33 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 490 اگرم حوصلشو داری بشین خودت تو اینه با موچین دونه دونه بکن شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 563 من الان نزدیک ۱۵ ساله استفاده میکنم،نه سبز شده نه پرپشت ممنون بابت راهنمایی مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 21264 😂 منظورش سیاهه من بیشتر با ژیلت میزنم هر روز در میاد بعد تازه وقتیم میزنم مث بقیه جاهای صورتم سفید ... میگم که من خیلی ساله استفاده میکنم،نه زبر شده نه سبز شده نه پرپشت.راحت و بی دردسر طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 563 اگرم حوصلشو داری بشین خودت تو اینه با موچین دونه دونه بکن ایده خوبیه مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
fatimastar عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2792 میگم که من خیلی ساله استفاده میکنم،نه زبر شده نه سبز شده نه پرپشت. راحت و بی دردسر عا بعضیا اینجورین ولی خب اگ ریشه ضخیم باشه توصیه نمیشه هرچند من خودم حوصله بند و ندارم واقعا تازه چن جلسه هم لیزر رفتم ولش کردم سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 راستش 16 سالمه یکم دیگه 17 سالم میشه خب زشته شرمنده گلم میپرسم میخواستم ببینم چند سالگی اجازه این کارو دادن بهتون آخه من آبجیم ۱۳ سالشه میخواد بزنه کلی با مامانم حرف زدن راضی نمیشه ک نمیشه این کاربری متعلق ب دونفر است
ptmrrx مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 563 شرمنده گلم میپرسم میخواستم ببینم چند سالگی اجازه این کارو دادن بهتون آخه من آبجیم ۱۳ سالشه میخواد بز ... ب نظرم 13 سال مناسبه منم دقیقا 12 یا 13 سالم بود اجازه دادن ابرو بردارم ولی سبیل خودم دلم نخواست تا امسال مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت