2777
2789
عنوان

سبیل:/

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست
سرخ نمیشه احیانا؟

برا همون لحضه اس تا ابد سرخ نمیمونی ک

مثل اینه ک یکی نیشگونت بگیره

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژیلت. کی میگه سبز میکنه،مگه جلبکی

😂 منظورش سیاهه من بیشتر با ژیلت میزنم هر روز در میاد بعد تازه وقتیم میزنم مث بقیه جاهای صورتم سفید نیس یکم زمینش ملومه قشنگ 🙄 بندم ک پدرم در میاد از درد چون خیلی ضخیم و زیاده موهام /: توف توش 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

اگرم حوصلشو داری بشین خودت تو اینه با موچین دونه دونه بکن

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
😂 منظورش سیاهه من بیشتر با ژیلت میزنم هر روز در میاد بعد تازه وقتیم میزنم مث بقیه جاهای صورتم سفید ...

میگم که من خیلی ساله استفاده میکنم،نه زبر شده نه سبز شده نه پرپشت.

راحت و بی دردسر  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میگم که من خیلی ساله استفاده میکنم،نه زبر شده نه سبز شده نه پرپشت. راحت و بی دردسر    

عا بعضیا اینجورین ولی خب اگ ریشه ضخیم باشه توصیه نمیشه هرچند من خودم حوصله بند و ندارم واقعا تازه چن جلسه هم لیزر رفتم ولش کردم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
راستش 16 سالمه یکم دیگه 17 سالم میشه خب زشته

شرمنده گلم میپرسم میخواستم ببینم چند سالگی اجازه این کارو دادن بهتون آخه من آبجیم ۱۳ سالشه میخواد بزنه کلی با مامانم حرف زدن راضی نمیشه ک نمیشه

این کاربری متعلق ب دونفر است
شرمنده گلم میپرسم میخواستم ببینم چند سالگی اجازه این کارو دادن بهتون آخه من آبجیم ۱۳ سالشه میخواد بز ...

ب نظرم 13 سال مناسبه منم دقیقا 12 یا 13 سالم بود اجازه دادن ابرو بردارم ولی سبیل خودم دلم نخواست تا امسال

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت