2777
2789
عنوان

دختر رستم

382 بازدید | 27 پست

سلام خانما من دخترم نزدیک یک ماهشه ولی خیلی زشته ناشکری هم میشه ولی من که مادرشم خیلی از چهره خوشم نمیاد . چشماش خیلیییی ریز و بینش بزرگه پوستش به شدت سبزه است کل صورتشم مخصوصا پیشونیش پر مو مشکی نمی‌دونم چه خاکی بریزم سرم . هیچکس قربون صدقه ی دخترم نمیره هیچکس نمیگیره بغلش . نگیذ عکس بفرس چون میترسم شناسایی شم . منو شوهرم گندمی روشنیم ولی دخترم سیاه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشه عزیزم زشت ترین بچه هم عزیز پدر مادرشه 

به اینا فک نکن سرنوشتش خوشگل باشه الهی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

تابزرگ شه هزار رنگ عوض میکنه

اما بچت میمونم باشه باید قلبت باشه تعجب میکنم 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

دیگه لابد یا خودت زشتی یا شوهرت

توقع نداشتی ک ب آنجلینا جولی بره؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

وای بچت همش یه ماهشه بزار بزرگتر بشه تغییر میکنه بعدم بهش برس خوشگل میشه برای موهای صورتشم اب روبا ارد قاطی کن خمیر بشه یه گوله کوچیک بردار اروم روی پرزای صورتش بکش در میاد

به مرور تغییر میکنه ولی شما این حس و بهش ندین هیچ وقت

پدر و مادرشین باید بهش اعتماد به نفس بدین حتی اگه همه نظرشون این بود که قشنگ نیس 

هیچ وقت اینطوری در موردش صحبت نکن

خدایا شکرت🤲🍃
2790
2778
2791
2779
2792