sara_a2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 عنوان قِندر یعنی چی؟😐 3112 بازدید | 24 پست فکر میکنم ترکی باشه یعنی چیی؟ تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑 1402/02/03 | 18:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasaman9999999 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 2108 ترکم و همچین چیزی نشنیدم دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29484 اگه ق رو ج میکردی میشد کهنه وپاره،، ولی این ندانم 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
sara_a2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 ترکم و همچین چیزی نشنیدم نمیدونم ترکی هست یا نه دوستام میگفتن تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
sara_a2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 خیلی حرف زشتی هست معنیش چی میشه تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
sara_a2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 کوردی کرمانشاهی فحش بسیار بد ب معنی مرد همجنس باز مفعول تشکر عزیز تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
sara_a2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 خیلی ببخشیدمعنیش یعنی ک و ن ی کردی هم هست اها تشکر تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑