2789
عنوان

یه لحظه بیاین 🙄

79 بازدید | 10 پست

شاید سوال مسخره ای باشه ولی برام مهمه😶😵‍💫

اگه یه تراکنشی کنیم چه پیامی برا صاحب کارت بانکی میره

میگه از حساب شما فلان مبلغ کسر شد یا میگه تراکنش فلان مبلغ مثلا خرید شارژ از کارت انجام شد ؟؟ یعنی جزییاتم میگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جزئیات و نمیگه

جدی؟ مثلا صاحب کارت میفمه تراکنش نیست مثلا همینجوری از عابر بانک پول برداشته ؟؟ یا نمیفمه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
اگه با همراه بانك تراكنش انجام داده باشي جزييات رو مينويسه مثلا شارژ تپسي فلان مبلغ  ولى اگه ك ...

نه از اپلیکیشن اپ میخواستم کیف پولو شارژ کنم این کارو میخواستم بکنم صاحب کارت میفمه؟؟ البته دزدی نیستا کارت مامانمه😶

اگه با همراه بانك تراكنش انجام داده باشي جزييات رو مينويسه مثلا شارژ تپسي فلان مبلغ  ولى اگه ك ...

عزیزم میدونی لطفا بگو

بله ميفهمه 

ممنون

اگه برای شارژ کردن مثلا موبایل باشه پیام میاد برای پرداخت قبض

اگه نه که فقط پیام برداشت میره

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

اگه برای شارژ کردن مثلا موبایل باشه پیام میاد برای پرداخت قبض اگه نه که فقط پیام برداشت میره

ببخشید مثلا تو اپلیکیشن اپ اگه کیف پولو شارژ کردنی چه پیامکی میاد میشه اگه خودتون دارین شات بدین؟

ببخشید مثلا تو اپلیکیشن اپ اگه کیف پولو شارژ کردنی چه پیامکی میاد میشه اگه خودتون دارین شات بدین؟

اینو امتحان نکردم ولی ممکنه پیامش مثل همون پرداخت قبض بیاد

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣