فلافل ناف اهواز
دوروزنخود بخیسه هر چندساعت اب عوض بشه که بونگیره
حدا اقل سه دوره با چرخ ریز چرخ کن
فلفل .کاری زرد چوبه سیر رنده شده نمک
میتونی پیازم موقع رنده اضافه کنی
خمیر سهم بندی کن بزار فریز
موقع خمیر زدن پختن
روغن داغ داغ ولی با شعله کم که فلافل مغز پخت بشه
به خمیر کم کم اب اضاف کن و بکنگ پودر هم قاطی خمیر کن شل نشه اصلا ولی از اون سفتی در بیاد
خب رمز کار اگر نون باگت خمیر شو در بیاری قاطی خمیرت کنی به شدت نرررم میشه نبود هم اوکیه
با شعله ملایم سرخ کن همیییین