2777
2789
عنوان

مادرشوهر

286 بازدید | 21 پست

شوهرم با مادرشوهرم دعواشون شد

مادرشوهرم خیلی ناراحت شد

قرار بود امروز باهم بریم بیرون بعد ما دیر رفتیم خونشون مادرشوهرمم ناراحت شد بدددد. 

من رفتم معذرت خواهی کردم از مادرشوهرم ب شوهرمم گفتم بره معذرت خواهی کنه. 

من اصلا خودمو قاطی نکردم رفتم با شوهرمم حرف زدم ک بره معذرت خواهی کنه کار درستی کردم؟ 

الانم دارن میرن بیرون مادرشوهرم و خواهرشوهرم دوتایی 😑

چیکار کنم؟؟ ک هم شوهرم اروم بشه هم مشکل حل بشه؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

بکش کنار خودتو

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو‌چرا معذرت خواستی؟بعدا پشسمون میشی بابت این موضوع  مثل اینه که تو‌با شوترت دعوات بشه ،مادرشو ...

خب ب منم مربوط میشد چون دیر رفتیم

نمیدونم شایدم نباید میکردم

خداوکیلی فازت چیه؟مادر وپسر دعوا کردن بعد تو رفتی معذرت خواهی؟دقیقا کجای این ماجرا بودی؟چرا با رفتارنسنجیده بقیه رو روی خودت پرتوقع میکنی ؟نکن خواهر من وظیفت میشه تا تقی به توقی میخوره منتظر میشه بری دست بوسی و عذرخواهی

اگه تو و مامانت دعوا کنید شوهرت میره از مادرت عذر خواهی کنه؟واقعا درکت نکردم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
وااا چرا؟؟ منم از این حرکت خوشم نیومد

اخه صبح دیگه اصلا مادرشوهرم زنگ نزد ک هماهنگ کنه ما هم فکر کردیم کنسل شده نشستیم باهم فیلم دیدیم

شوهرم هم سر این قاطی کرده بود ک چرا یه زنگ نزدی ب ما