2777
2789

بچه بودم  رفتم دم خونه کسی یه چیزی قرض بگیرم یه دختره همسنمم اومد دم خونه بهم گفت چیکار داری گفتم به تو چه گفت اینجا خونه ماست😐منم فرار کردم 

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم سوارماشین میشدم کلم خوردبه سقف ماشین😥خدانابودم کنه

وا چرا خدا نکنه اتفاق بوده دیگه

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

۹ سال پیش وقتی ۱۶ سالم بود عروسی پسرخاله ی دخترداییم مهمون بودیم ..همه فامیلا بودن

قشنگ یادمه دخترداییم گفت دیدی فلانی(پسرخاله من و پسرعمه ی اون)چقد جذاب شده؛ گفتم هر چی که شده باشه همون عن سابقه💔💔😢بعد دخترداییم گفت پشت سرته😢

فکر کنم از عمد این کارو باهام کرد چون اونروز با پسرخالم دعوام شده بود..عفریته خانم💔

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..