2777
2789
عنوان

دلم گرفته

98 بازدید | 11 پست

دوست پسر قبلیم. با کسی که. جدامون کرد

ازدواج کرد 💔

دلم. شکست

ایشالله خدا کسی که قرار نیست قسمت زندگیمون بشه رو وارد زندگیمون نکنه 💔💔💔

دلم خیلی گرفت خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
میشه بگی 

رفتم تاپیکاتو ندیدم چیزی راجب جدا شدنتون و خیانت اش

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
میشه بگی 

با یکی اشنا شدم خیلی دوستش داشتم خیلی 

اما اون بهم خیانت کردد باز بخشیدمش انقدر دوستش داشتم دل نداشتم اتفاقی بیوفته براش 🙂

تو‌اینستا لایو میزاشت میدیدم که کنارش دختر ولی‌باز‌بهش فرصت دادم 

انقدر غرق دوست داشتنش شدم که خودمو فراموش کردم 

دعوامون شد برای اینکه حرص منو دربیاره با یه دختری عکس میزاره بعد دید که من. دیدم  پاکش کرد 

چند ماه گذشت خواستیم باهم اوکی بشیم دختره بینمون و خراب کرد از‌من فاصله گرفت سمت اونم نرفت کلی بهش حرف میزد دختره انقدر که پرو بود عین کنه بهش چسبید تک تک. اشنا هاشو فالو کرد تو اینستا از مادرش بگیر تا رفیق هاش از غصه اب شدم تو اینستا برام. اونایی که تازه پیج زده. باشن برام بالا میاد چون دوستامون یکی هستن دیدم ازدواج کردن 🙂💔

رفتم تاپیکاتو ندیدم چیزی راجب جدا شدنتون و خیانت اش

چون سعی میکنم فراموش کنم همه چیو نمیخوام دوباره یادم بیاد تاپیکی اصلا نزدم 

از اونجا به بعد خیانت دوستامو دیدم دیگه نتونستم رفیقی پیدا کنم از هرچی مرد حالم. دیگه بهم میخوره با هیچکس اوکی نشدم ولی به جاش مستقل شدم برای اینکه بهش فکر نکنم تا تونستم خودمو با کار کردن خسته کردم. ی چیزایی از دست دادم ولی ی چیزایی هم. بدست اوردم 

با یکی اشنا شدم خیلی دوستش داشتم خیلی  اما اون بهم خیانت کردد باز بخشیدمش انقدر دوستش داشتم دل ...

از اون دخترایی بوده ک در به در دنبال کیس شوهرن 

بزرگ ترین شیطان

خدا کنه دلت آروم بگیره با مرد زندگیت آشنا شی 

چون سعی میکنم فراموش کنم همه چیو نمیخوام دوباره یادم بیاد تاپیکی اصلا نزدم  از اونجا به بعد خی ...

دیدم نبود 

نخواستی مث بعضیا چوس ناله کنی 

ببخشید این طوری میگم🤦‍♀️😂

نمیدونم الان تو دلت چی میگذره ها 

ولی از خدا میخوام یه مرد واقعی بیاد تو زندگیت 

از اون دخترایی بوده ک در به در دنبال کیس شوهرن  بزرگ ترین شیطان خدا کنه دلت آروم بگی ...

شیطان نگو که اینو میفرستاد جلو ازش آتو میگرفت دیگه. لال شد بود 

دختره تو اینستا بود بهم گفته بود بیام خاستگاری تو مامانت تورو. به من میده دختره اینو دید بود سوخته بود 

روزی که قرار بود ببینمش ی کاری کرد منو  ندید رفت من تو خیابون کلی گریه کردم