2821
2789
عنوان

محتاج درد ودل

86 بازدید | 9 پست

دوستان همسرم سرطان معده داره یکماه پیش جراحی کرد و سه چهارم معده را برداشت ۲۶ روز بستری بود حالا سه‌شنبه قراره یک جلسه شیمی درمانی کنه بعدش ۲۵ جلسه پرتو درمانی

ما کلا تو زندگیمون زیاد باهم خوب نبودیم که بیشترش به خاطر دخالت پدر ومادرش بود الان هم رابطم زیاد با خانوادش خوب نیست

خداشاهده این مدت در خدمتش بودم چون ازلحاظ تغذیه هم مشکل داره مرتب پای گاز هستم و غذاهای رژیمی براش درست میکنم اصلا هم احساس خستگی نمیکنم فقط دلم میخواد بفهمه که برای خودش اینکارها رو میکنم چون چند بار بهم گفت همش فیلمه

خیلی ضعیف و لاغر شده مخصوصا شبها وقتی میبینمش خیلی ناراحت میشم

خودم دچار درد در قفسه سینه ونفس تنگی شدم به خدا میترسم برم دکتر دعا میکنم از استرس باشه

دوستان دلم خیلی گرفته اگه دوست داشتید کمی با من حرف بزنید شاید آروم بشم😔😔

ر

سلام عزیزم .

پیامبر می فرمایند هر کس در طلب خواسته یک بیمار بکوشد و چه بتواند نیازش رو براورده کنه و چه نتونه همون که تلاش کرده خداوند تمامی گناهانش رو می امرزه .

حالا عزیزم تو با خدا معامله کن و بگو بخاطر رصای خدا کار برای شوهرم انجام بدم و گوش ب حرفهای تلخ شوهرت نکن عزیزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم . پیامبر می فرمایند هر کس در طلب خواسته یک بیمار بکوشد و چه بتواند نیازش رو براورده کنه ...

دقیقا عزیزم خداشاهده چشمم را روی همه ی بدی‌ها بستم و از خدا خواستم تا اونجا که بتونم بهش خدمت کنم اصلا دلم نمیخواد تشکر کنه فقط دلم میخواد متوجه بشه که از دل وجون براش کار میکنم

دستت درد نکنه کاش شوهر من زنده بود من شب وروز پرستاری اش می کردم غذا درست کردن که سهل قدر این روزهات بدون که تنهایی در جوانی خیلی خیلی بد دردی من ۵ ماه شب وروز گریه می کنم که چرا یک دفعه رفت کاش می تونستم یکدفعه دیگه بغلش کنم اینهمه عذابی که کشیدم به اش می گفتم دوری اش بدجوری عذابم میده 

دستت درد نکنه کاش شوهر من زنده بود من شب وروز پرستاری اش می کردم غذا درست کردن که سهل قدر این روزهات ...

خدا رحمت کنه همسرتون

عزیزم خیلی شرایط سختی دارم خداشاهده شوک بزرگی شب عید بهمون وارد شد سالم بود سرکار میرفت من داشتم خونه تکونی میکردم مریضی لعنتی یهو اومد

خدا رحمت کنه همسرتون عزیزم خیلی شرایط سختی دارم خداشاهده شوک بزرگی شب عید بهمون وارد شد سالم بود سر ...

می دونم عزیزم من الا پنج  ماه اون لحظه جلوی چشمم که شام مهمون بودیم شوهرم رفت دستشویی اومد گفت بریم سوار ماشین که شدیم گفت  خونریزی دارم رفتیم بیمارستان افت فشار داد برای همیشه توسن۴۸ سالگی رفت من بادوتا بچه موندم همه اش میگم کاش یک ماه مریض میشد یک آمادگی یک حضور ذهنی یک حرف ناگفته ای اخه شوهر من خیلی مهربون مظلومم بودخودش هم سالم حتی کرونا که هم گرفتن این نگرفت اونقدر قوی وسالم بود یک شوکی به ام اومدهتواین ۵ ماه ۸ کیلو وزن کم کردم شب وروز م گریه شده

می دونم عزیزم من الا پنج  ماه اون لحظه جلوی چشمم که شام مهمون بودیم شوهرم رفت دستشویی اومد گفت ...

عزیزم دورت بگردم الان گریه کردن هیچ فایده ای نداره باید قوی باشی چشم امید بچه ها بعد از خدا به شماست برای خدابیامرز دعا بخونید قرآن بخونید انشالله دست خیر و دعای خیرش بدرقه ی زندگیتون باشه