2777
2789
عنوان

چالش روز معلم

558 بازدید | 11 پست

دوستان سلام 

من معلمم، هر سال روز معلم واقعا این چالش رو دارم، دلم نمیخواد دانش آموزا هدیه بیارن، یا پولی تو کلاس جمع بشه و هدیه ای خریداری بشه، هر سال میگم بهشون فقط برای من نقاشی بکشید. پارسال مدرسه حاشیه شهر بودم ، بنده خداها بعضیا پول اوورده بودن، ۵۰ ت ، صد تومن اینا، بعضیام نقاشی کشیده بودند، واقعا شرمنده شدم و اصلا دوست ندارم این وضعیت رو، امسال مدرسه ی بالاشهرم، نمیدونم چ جوری به نماینده مادرا بگم کاری نکنید. 

ترو خدا این رسم مسخره رو جمعش کنید و چیزی نخرید برای معلم، معلم وظیفه ش رو انجام میده، نیاز به هدیه ی والدین نداره واقعا. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ رسم و جا افتاده و منم بچم بره مدرسه حتما ی هدیه ی کوچیک البته میگم دخترم ی شاخه گل ی روان نویس و یه نامه و نقاشی برای معلمش بکشه فقط ب نظرم در هنین حد خیلی قشنگ و وااااجب اخه خب معلم زحمت میکشه اگ معلم خوبی باشه البته وگرنه ی شاخه گل🤣

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

یه خاطره دارم..دوسال تو یه مدرسه غیردولتی معلم بودم روز معلم یکی از بچه های کلاس دومی اومد یه شاخه گل مصنوعی بهم داد بعد زنگ آخر اومد گفت خانم میشه گل منو بدی میخام بدمش به خانم فلانی...  

سلام

هرچقدر پول جمع شد برای کل کلاس یه چیزی بخرید

دبیر  اشتیم اینکارو میکرد

مثلا اگه ۲میلیون جمع شد حالا نقدی

کارت هدیه

طلا

۲میلیونوتقسیم برتعداد همه دانش اموزات کن

یه چیزی بده بهشون دل همشون هم شادمیشه

والا مسخره رو که نمیدونم 😐🤌ولی مثلا واسه خوشحال شماس

نه عزیزم ، واقعا بعضی معلم ها دوست ندارن، غیر از اینکه من میدونم بچه ها رو چشم و هم چشمی با همدیگه برای معلمشون چیزی میخرن، مخصوصا اونایی که معلم حاشیه شهر یا روستان میدونن آدم چقدر شرمنده و خجالت زده میشه. یا  بعضی والدین سر همین خرید هدیه روز معلم، چقدر توهین میکنن به معلما. 

یه خاطره دارم..دوسال تو یه مدرسه غیردولتی معلم بودم روز معلم یکی از بچه های کلاس دومی اومد یه شاخه گ ...

😅😅

پارسال دانش آموزم برام خودکار استفاده شده کادو کرده بود،بعد دیدم هی میاد دست میزنه به کادوش، دلش پیش خودکارش بود، منم بهش دادم 😅😅