2777
2789
عنوان

ی خواستگار داشتم منو نپسندیدن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 61 پست

خب احتمال داشت بر عکس باشه و شما عکس پسره رو میدیدید و قبول نمیکردید 

مگه چی شده؟

انفاقا خیلی بهتر از اینه بیان خونه  و ببینن و برن که برن (این خیلی بد هستش)

اووووف زمان ما اینجوری بود خداروشکررر الان خیلی بهتر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسم چ حرفیه از کجا معلوم اگه میومد تو میپسندیدی؟؟؟؟ ببین خدا همیشه بهترین برات در نظر میگیره ...

۲۱ سالمه چند ماه دیگه ۲۲ سالم میشه آخه همه هی از پسر اینا تعریف میکردن فکر میکردم خب شاید منم بپسندم ولی کلا از ته دلم نمی‌خواستم ازدواج کنم بیشتر نظر بقیه بود که رفتن عکس دادن

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

خب احتمال داشت بر عکس باشه و شما عکس پسره رو میدیدید و قبول نمیکردید  مگه چی شده؟ انفاقا خیلی ...

آره احتمال داشت ولی من معمولا برای چهره رد نمی کنم بیشتر خودم از ترس ازدواج رد میکنم میترسم ازدواج کنم دوستم نداشته باشه خوشبخت نشم به این دلایل بیشتر رد کردم 

۲۱ سالمه چند ماه دیگه ۲۲ سالم میشه آخه همه هی از پسر اینا تعریف میکردن فکر میکردم خب شاید منم بپسندم ...

عزمزمه تو ک هنوز خیییییییییلی فرصت داری...اصلا نباید نگران باشی برا ازدواجت

دانشگاه ت تموم شده؟؟

ساغلی؟ 

چند سالته؟؟  اگه پسره ظاهر واخلاق خوبی داشته باشه ولی دارایی هیچی نداشته باشه ازدواج میکنی

اینجا معمولا پدر مادرم نظر میدن چون ما همه چی از خودمون داریم پدرم اگه تاییدش کنه آره 

عزمزمه تو ک هنوز خیییییییییلی فرصت داری...اصلا نباید نگران باشی برا ازدواجت دانشگاه ت تموم شده؟؟ س ...

نه دانشجوئم ولی شاغل هم هستم هم کار میکنم هم درس میخونم 

حق داری ناراحت بشی عزیزم  تو خاستگاری سنتی هم که دوطرف همو نمیشناسن فقط ظاهر را میبینن. معمولا ...

ازدواج سنتی با این اوصاف اصلا خوب نیست هر چند که من از ازدواج مدرن هم ضربه دیدم خانواده کسی که دوستش داشتم اومدن خواستگاریم راضی نبودن به زور اومده بودن پدر مادرمم متوجه شدن گفتن نه خود پسره هم موند پای نظر خانواده اش

عزیزم منم یه سریا میومدن نمیپسندیدن و میرفتن یامیگفتن اخلاقامون جورنیست یه سریا روهم خودم رد میکردم ...

ان شالله خدا کنه 

مادر همسر سابق منم اول منو دید بعد به پسرش گفت بیاد.😒😒

این جور ازدواجا رو قبول ندارم یکی از دلایلش هم همینه آدم حس بدی می گیره،،بهش فکر نکن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اره من اصلا پسرشونو ندیده بودم تازه هی می گفتم خوبه نیان اصلا ولی اینکه نپسندیده بودن ناراحتم کرد&nb ...

ناراحتی نداره طبیعیه عزیزم قرار نیست همه از ظاهر هم خوششون بیاد که. مگه خود شما هر تیپ و قیافه ای رو میپسندی؟

صلا خودتو ناراحت نکن

آره احتمال داشت ولی من معمولا برای چهره رد نمی کنم بیشتر خودم از ترس ازدواج رد میکنم میترسم ازدواج ک ...

ببین زیاد خودت رو ناراحت نکن

وقتی این مدلی با واسطه ازدواج میکنن این اتفاق ها طبیعیه

مکه اینکه خودتون دوست بشید

ببین حتی مورد داشتیم طرف اومده یک بار با دختر خانوم حرف زده ولی دیکه رفتن که رفتن و اون دختر خانوم تا چند روز مشتاقانه منتظر بوده😔😔(دیگه خانواده پسر فرهنگ ندارن به واسطه بگن قضیه کنسل شده ،بیشعورن اکثرا)

خیلی هم ناراحت کنندست ولی هست چه میشه کرد

الان که اکثرا عکس رو نشون میدن 

البته به نظر من  الان عکس ها هم خیلی با واقعیت فرق داره😂😂

اگه میخوای با معرفی غزدواج کنی با این قضیه ها  اول کنار بیا ،قبول نکردنشون دلیل بر ایراد داشتن شما نیست

به قول حبیب در لیسانسه ها،کی ضرر کرد خودشون😂😂😂

فقط و فقط توکل کن به خدای مهربون ،ازدواج واقعاااا هندوانه ی سربسته هستش ، هیچکس با اطمینان نمیتونه بگه با فلانی ازدواج کنم قطعا خوشبخت میشم چون زندگی ها و روابط آدم ها پیچیده شده خیلی

ببین من خودم یه خواستگار داشتم وقتی کنسل شد خیلییی ناراحت شدم خیلیییی ،کلی پیش خدا گله کردم(خل بودم و کم شعور) بعدها فهمیدم خدا چقدرررر ذوسم داشته که کنسل شد و اون طرف تعهد به خانواده نذاشته😔

پس همیشه در ازدواج به خدا توکل کن  اصرار به هیچ شخص خاصی نداشته باش