2777
2789
عنوان

دوستان بیاید،عروسی دعوت شدم

240 بازدید | 12 پست

بچه ها من عروسی دعوت شدم آخر هفته 

عروسی اقوام همسرمه 

منم ۲۲هفته باردارم،هیچ کس تو اقوام نمیدونه اصلا...فقط خود خانواده همسرم میدونن 

بعد از طرفی خانواده همسرم اصلا با این اقوام همسرم رفت و آمد ندارن،من شاید کلا دوبار دیده باشم اونم تو خیابون😬

حالا برای رفتن مشکلی ندارم،لباس و همه چیز اماده هست اتفاقا کلی هم خوش خواهد گذشت 

فقط میگم یه موقع بقیه اقوام نگن چه زن پاگشادیه تو بارداری بلند شده اومده عروسی کسی که اصلا درست حسابی نمیشناستش 

از طرفی هم اینا اصلا عروسی ما نبودن،چون پدر خودم برام عروسی گرفت و فقط فامیلای خودم تو عروسیمون بودن 

چه کنم به نظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواهی کادو بدی دیگه حرف چی بزنن  

مگه باردار بودن جرم هست هرکس فهمید هم بگو آره هستم فقط مراقب خودت باش 

آنقدر به فکر این نباش مردم چی میگن برو خوش بگذرون 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
میخواهی کادو بدی دیگه حرف چی بزنن   مگه باردار بودن جرم هست هرکس فهمید هم بگو آره هستم فقط مرا ...

کادو رو که نریم هم باید بدیم 

به خاطر باردار بودنم نمیگم،اخه طایفه همسرم یه جورین که از هفته ششم میفتن تو بستر ،انگار مریضن،هیچ جا نمیرن هیچ کاری نمیکنن 

والا خواهرای من باردار میشن انگار نه انگار،هیچ تغییری تو زندگیشون صورت نمیگیره ولی اینا کلا یه مدل دیگه هستن

کادو رو که نریم هم باید بدیم  به خاطر باردار بودنم نمیگم،اخه طایفه همسرم یه جورین که از هفته ش ...

پس مراقب باش چشم نخوری قبل رفتن صدقه بنداز و 

آیت الکرسی بخون وبرو خوش بگذرون 😂😂😂😂

پس مراقب باش چشم نخوری قبل رفتن صدقه بنداز و  آیت الکرسی بخون وبرو خوش بگذرون 😂😂😂😂

همین دیگه 

ما کلا در حال چشم خوردنیم 

به خدا نه خوشگلیم نه پولدار ولی چون من مال یه شهر دیگه هستم کلا ازدواجمون خیلی برای همه عجیب بوده و تکون میخوریم تو چشمیم 

همین دیگه  ما کلا در حال چشم خوردنیم  به خدا نه خوشگلیم نه پولدار ولی چون من مال یه شهر ...

همیشه صدقه بنداز و آیت الکرسی بخون هیچ اتفاقی نمیفته به چشم و نظرم زیاد فکر نکن ازت دور میشه

ان شاءالله

واقعا؟؟پشت سرم حرف نزنن🥴🥴🥴 البته لباسم جوریه که مشخص نمیشه شکمم

حرف پشت سر رو بگذار پشت سر ....چکارت دارن حرف بزنن .

من بعداز ۴سال که باردارشدم عروسی رفتم و رقصیدم خیلی همه میگفتن خودتو خسته نکن .ازاونجا که بچه دختر بود سفت سفت بود ...

اون دختر امسال یازدهم تجربی رو میخونه😂

حرف پشت سر رو بگذار پشت سر ....چکارت دارن حرف بزنن . من بعداز ۴سال که باردارشدم عروسی رفتم و رقصیدم ...

اخه میدونی عزیز جان 

من بچه قبلیمو سر چشم زخم از دست دادم خیلی میترسم که چشمم بزنن 

شوهرم میگه خودتو بزن به حال بدی😂😂😂😂میگم خب اونجوری هم میگن اگر حالش بد بود نمیومد 

کلا وقتی با شهر غریب وصلت میکنی از فرهنگ و اخلاقشون چیزی نمیدونی 

منم که کلا رفت و آمد نداشتم ،نمیدونم برداشتشون چی خواهد بود

برو بشین روی میز کنار سالن زیاد گرم نگیر تو دلت کیف کن عروسی رو ببین .

اره اگر برم که کلا همینم 

چون مثلا اینجا رسمشون اینه که کلا فقط خواهر برادر ها میرقصن 

ما که میشیم عروس عموی عروس با شال و مانتو میشینیم و اصلا نمیرقصیم 

کسی رو هم ندارم که باهاش برقصم،جاری هام اخلاقشون مثل پیرزن هاست خواهر شوهر هم ندارم