2777
2789
عنوان

وام مسکن برای خرید خانه

221 بازدید | 8 پست

برا خرید خونه پول کم داریم

کسی گرفته ؟

چند میدن ؟

بازپرداختش چطوره ؟ ماهی چند باید پرداخت کرد ؟

چند ساله هست ؟ 

سودش چقدره ؟ چقدر باید پس داد ؟

افزایش سقف وام مسکن از محل اوراق |

شورای پول و اعتبار مصوب کرد وام مسکنی که از محل خرید این اوراق قابل دریافت است، تا سقف 200 میلیون تومان برای زوجین در شهر تهران قابل افزایش است که جزئیات آن در صفحه اوراق مسکن بانک مسکن قابل رویت است. همچنین وام جعاله (تعمیرات مسکن) هم به رقم 40 میلیون تومان افزایش یافت که اوراق آن هم قابل خریداری است.

رقم وام مسکن از محل اوراق در شهرهای مرکز استان و جمعیت بالای 200 هزار نفر، برای زوجین 160 میلیون تومان و در سایر شهرها 120 میلیون تومان است.

اوراق مسکن بانک مسکن در فرابورس منتشر می‌شوند و امکان خرید آن‌ها در کارگزاری‌های بورس و شعب بانک مسکن فراهم است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه شیراز بخوایم نمیتونیم بخریم؟؟؟؟؟ اونوقت تا تصفیه چقدر باید بدیم؟؟

میتونید ، اما باید تشریف بیارید کرمان، خب براتون سخت نیست !؟

شرایط هم اینه ؛ بابت ضمانت فقط چک به مبلغ روز خودرو و قولنامه داده میشه! دیگه خبری از وکالت‌نامه محضری و سایت ایران خودرو نیست (که مثلاً بیا کد ملی اون شخص رو بده بزنم تو سایت و فلان و بیسار ، نه از این خبرا نیست ،☺️ ). اگر میخوایید بهتره همین الان در جریان باشید، 

وکالت نامه محضری همون سه ماه بعد که خودرو تحویل داده شد _ به شما داده میشه که یک ماه بعد برید دنبال سند، کارت ماشین و برگ سبز و تعویض پلاک.

کلا مبلغ واریزی شما همون ۴۳۰ تومن برای پارس معمولی ست، که البته باید قیمت روز را بگیرم، چون من فقط رابط هستم.