2777
2789
جلو اینم شرمم میشه😅خیلی  بدم دیگ

میدونم عزیزم سخته اولش ولی داری میگی شوهرم دوست داره پس بخاطر زندگیت باید کم کم انجام بدی . حتما تو نت سرچ کن .

شیطنتهای کوچولو انجام بدی مثلا می‌ره حموم لامپ رو خاموش بکن ی لحظه و...

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدیم بخام برم خونشون نمیشه لباس جذب بپوشم😅😅شوهرم میگ واقعی باش مصنوعی انجام نده

پس بگو هروقت عروسی کردیم خونه خودمون عشقم ترغیبش کن زودتر بفکر باشه

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

تاپیک گلبوته هس زنی که خرج نداره ارج نداره .یاد دادن .ولی این کارا باید تو خون ادم باشه اونی که بلد نیس عین فیلم بازی کردن.برو لباس های بازبخر تنگ بخر شوهرت اومدنی رژ پررنگ بزن برا شب جمعه تون لباس بخر برنامه بچین و براش هم ازبرنامه ات بگو تا متوجه بشه با قر راه برو توخونه اهنگ بزار برقصین برو صندلی کفش پاشنه بلندی بپوش 

نیستم🥲چیکارکنم

ببین یسری کارا بنظرم باید تو وجودت باشه،مثلا من باشوهرم بیشتر وقتا بچگونه حرف میزنم،خیلی قربون صدقش میرم،وقتی سرشو میزاره رو پاهام پشت گردنشو گوششو آروم ماساژ میدم،...با کوچکترین آهنگی که از تلویزیون یا گوشی یهویی پخش میشه شروع میکنم جلوش میرقصم و کلی ادا اطوار در میارم...ولی دختر خالم میگه این کارا چه معنی میده خیلی مسخرست...بهم میگه تو دیوونه ای،خودتو سبک میکنی...خیلی باشوهرش جدی و محترمانه برخورد میکنه...ولی شوهرمن این مدلی دوست داره باشم.نمیدونم من میگم از اول که اینجوری نبودی شاید الان دیگه خیلی کارا برات مسخره باشه و حتی از انجامش خجالت بکشی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من همیشه با وجود یه پسر ۸ساله از اول که باهاش ازدواج کردم تا الان همیشه لباس جدید و تمیز مرتب و آرای ...

کارت درست عالی ولی یه سوال طرف مقابلت رفتار وعملکردش چه طور.تا حالا نا مرتب نبودی جلوش 

جلو اینم شرمم میشه😅خیلی  بدم دیگ

عقدی هنوز بزار بری خونه تون به مرور دستت میاد چیکارا کنی.اوایل من جلوش دسشویی هم نمیرفتم منتظرمیبودم اقا بره سرکار من به توالت مراجعه کنم الان ۱ مترزبون دراوردم 

کارت درست عالی ولی یه سوال طرف مقابلت رفتار وعملکردش چه طور.تا حالا نا مرتب نبودی جلوش 

خیلی دوست داره و خوشش میاد جرا خب صبح ها 😂

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐