2777
2789
عنوان

خستم

1034 بازدید | 19 پست

سلام ۱۹ سالمه سه سال شوهر عمم دنبالم بود مخاست بهم تجاوز کنه میگفت صیغت میکنم وقتی من نرفتم باهاش اومدن بهن گفت تو هرزه ای سه سال دنبالم بود  خانوادم ازم حمایت نکردن و نمیکنن واقعا خسته شدمه با یه پسری آشنا شدم دو سال با همیم ولی زنگ زدن برا خاستگاری مامانم گفت نه  دیگه واقعا نمیکشم 🙃لطفا بگید چکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی از دختر خوششون نمیاد 

اوووو ببین بنظرم برو این شوهر عمه هرو ببین با گوشی یواشکی صداشو ظبط کن ببر بده خانوادت بفهمن چه آدم کثیفیه! به پسره هم بگو خاستگارت بگو کمکم کن این دیوونس هرکاری میکنم دست از سرم برنمیداره

اوووو ببین بنظرم برو این شوهر عمه هرو ببین با گوشی یواشکی صداشو ظبط کن ببر بده خانوادت بفهمن چه آدم ...

بهش گفتم اون میدونه اذیتم میکنن ولی صداش ظبط کنم ب کی نشون بدم مامانم میدونه بهش گفتم پیامم داده  کسی خونه نیس بیا هیچی نگفت گفتم خطم عوض کن هیچکار نکرد نشسته کنارم هیچی نمیگیم یهو میگه حلالت نمیکنم 

چرا این حرف میزنه وقتی خودش میدونه من چی کشیدم و دست از پا خطا نکردمه  

میگم پول میگه ندارم حتی پول لباسم هم خدم در میارم همیشه بین من و داداشم فرق گذاشته و میزاره ۱۹ سالمه ولی همیشه باید سیلی بخورم بی دلیل  

بهش گفتم اون میدونه اذیتم میکنن ولی صداش ظبط کنم ب کی نشون بدم مامانم میدونه بهش گفتم پیامم داده &nb ...

از اون خونه فرار کردن حلاله به خدا! تو که حرف پشت سرت هست و همه جوره خودت خودتو ساپرت میکنی حرف بقیه برات مهم نباشه💔🥺من جات بودم فرار میکردم 😂

از اون خونه فرار کردن حلاله به خدا! تو که حرف پشت سرت هست و همه جوره خودت خودتو ساپرت میکنی حرف بقیه ...

کجا برم کیو دارم من برم کی از دلم خبر داره ک بعد میگن دختره هرزه بود فرار کرد کی منو درک میکنه وگرنه من روزی هزار بار مرگمه از خدا میخوام قشنگ چهار ساله روز خش ندارم  اگر هیچی درست نمیشه خدا چرا جونمو نمیگیره چرا خش بختی حق من نیست چرا باید یه دقیقه بخندم ی روز تاوانش با اشک بدم قلبم

درد میکنه حتی الانی ک دارم این متن تایپ میکنم گوشیم خیسه از اشک  چرا خدا تاوان اشکامو ازشون نمیگیره مگه خدا مهربون نیست  🙂💔

کجا برم کیو دارم من برم کی از دلم خبر داره ک بعد میگن دختره هرزه بود فرار کرد کی منو درک میکنه وگرنه ...

کاش میشد بشینی با همشون يدور منطقي حرف بزنی! بلند حرف بزن گریه کن حتی جیغ بزن ولی سکوت نکن! سکوت همه چیو بدتر میکنه! داداشت کمکت نمیکنه اگه بگی بهش؟ 

کاش میشد بشینی با همشون يدور منطقي حرف بزنی! بلند حرف بزن گریه کن حتی جیغ بزن ولی سکوت نکن! سکوت همه ...

چیزی بگم میگن دیوانه ای

من دیگه هر چی حرف زدم عمه هام حرف زدن خالم باهاشون حرف زد حرف حرف خودشون بود ولی خب خودمم خسته شدم و الان مسه یه تیکه سنک حرف می‌شنوم ولی دم نمیزنم دیگه نمتونم دلیل بیارم براشون 

نه داداشم کمک  نمکنه اون هم با هموناس و بی دلیل هم میزنم 

چیزی بگم میگن دیوانه ای من دیگه هر چی حرف زدم عمه هام حرف زدن خالم باهاشون حرف زد حرف حرف خودشون بو ...

الهی بمیرم برات😢❤️

نمیشه بری پیش خالت؟ پیش عمت که اصلا نرو اونجا یه دیو نکبتی منتظرته