2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیبی چک باید پنج روز نهایت یک هفته بعد از اولین روز قاعدگی انجام بشه قبل اون ممکنه منفی کادب بزنه ح ...

من بارداری قبلی ۸ روز بعد رابطه استفاده کزدم هاله مثبت انداخت و درست بود

چند روز بعد رابطه استفاده کردی درست بود؟

یادم نیست قبلا روژان زده بودم چندروز پیش همین وی ور زدم ۱۲ روز بعدرابطه ولی منفی بود

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
من بارداری قبلی ۸ روز بعد رابطه استفاده کزدم هاله مثبت انداخت و درست بود

شماهم برای دومی اقدام میکنید؟منم برای دومی دارم اقدام میکنم ولی پریودی هام نا منظمه ماه  پیش هم بیبی چک ویتروتک زدم مثبت کاذب بود

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر
شماهم برای دومی اقدام میکنید؟منم برای دومی دارم اقدام میکنم ولی پریودی هام نا منظمه ماه  پیش هم ...

نه بابا خدا نکنه حامله باشم اولی رو هم مجبور به سقط شدم من اصلا شرایط ندارم شاغلم فعلا نمیتونم ، ببخشیدا ولی بعضی مزدا از حیون بدترن انقدر نفهمن

پس درسته منفیه پریودت عقب افتاده؟ قرص خوردی؟

آره الان ۵ روزه عقب افتاده نه هیچ قرصی نخوردم

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
شماهم برای دومی اقدام میکنید؟منم برای دومی دارم اقدام میکنم ولی پریودی هام نا منظمه ماه  پیش هم ...

ایشالا دامن شما سبز بشه بچتو بغلت بگیری گلم برای منم دعا کن منفی بشه