کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻♀️کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
نمیدونم درمانش چیه فکر کنم به تربیت کودکی برمیگرده، و اینکه من خودم حسادت ندارم، چون تو کَتَم نمیره مثلا خوشی یکی دیگه رو بگیرن، چه چیزی به من اضافه میشه؟ نمیتونم درک کنم، واسه همین حسادت ندارم
تغییر دیدگاه. باید کم کم خوبی ها و پیشرفتها ی خودتو ببینی. یا براشون تلاش کنی. دوروبر خودت حتما افرادی هستن که چیزای که تو داری رو ندارن و درعوض تو هم چیزای که اونا دارن رو نداری.از خوشیهای کوچیک لذت ببر(مثل خوردن یه بستنی تو هوای گرم یا یه دوش گرفتن بعد یه روز گرم) همین چیزای کوچیک رو دیدن و لذت بردن حالتو خیلی تغییر میده و دیدگاهتو عوض میکنه و کم کم باعث میشه بفهمی بعضی چیزا که ما واسه مون خیلی مهمه حتی اگه بهشم برسی خوشحال نمیشی.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻