2789
عنوان

ترمیم معدل

144 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من برا ترمیم معدل ثبت نام کردم بعد الان میخوام بدونم کدوم قسمت‌های کتاب زمین شناسی رو بخونم،اخه من رشتم ریاضی بوده،الان که دارم زمین میخونم یه سری جدول و کادرهایی با عنوان علم زندگی کارآفرینی هست ،ایا لازمه اینا رو بخونم برا امتحان نهایی

اول کتاب نوشته از کجا ها سوال دادن ممنوعه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

عزیزم تو مقدمه کتاب ها هست کسی نمی خونتشون؟ اونجا زده از چه چیزایی سوال میاد و چه چیزایی سوال نمیاد خودتم نگاه کن خیلی چرت باشه محبث پاورقی ها ایامیدانید ها و احتمالا کادر های بزرگ ابی حذفن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو مقدمه کتاب ها هست کسی نمی خونتشون؟ اونجا زده از چه چیزایی سوال میاد و چه چیزایی سوال نمیاد ...

در این مورد چیزی ننوشته و فقط در مورد بیشتر بدانید و فکر کنید اینا نوشته

در این مورد چیزی ننوشته و فقط برای بیشتر بدانید و فکر کنید و اینا نوشته نمیخواد

خب پس بقیشو باید بخونی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
سلام من دیپلم ریاضی نظام قدیمم میخوام کنکور تجربی شرکت کنم شما چه دروسی ترمیم کردی؟

سلام زیست و زمین و ریاضی ایجاد سابقه میشه و دریای فیزیک و شیمی و عمومی ها رو هم میتونی ترمیم کنی،برای دریایی که ایجاد سابقه میشه یه بار دیگه میتونی ترمیم کنی

سلام زیست و زمین و ریاضی ایجاد سابقه میشه و دریای فیزیک و شیمی و عمومی ها رو هم میتونی ترمیم کنی،برا ...

من دیپلم ریاضی نظام قدیمم . تا حالا درسای زیست و زمین ایجاد سابقه نکردم ، میتونم خردادماه امتحانشو بدم

میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید راهنمایی میخوام

عزیزم قبول کردم اما بلد نیستم فضای نی نی سایتو،من پارسال اواخر اسفند بود رفتم برای ثبت نام آموزش پرورش که گفتن برو مدرسه بزرگسالان