2789
عنوان

جداشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 48 پست
احتمالا چون زیادی بهت محبت میکنه و دوست داره حس میکنی همه همینجور قربونت میرن و باید جدا شی

😂😂😂تخریبم کردی دختر

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین که خودتم نتونستی ایرادی براش بیاری جز خانواده سنتی یعنی یه کیس خیلی خوب پیدا کردی 

وقتی میخواد پیشرفت کنی خیلی خوبه هیچ وقت مانع رسیدن به هدف و آرزوهات نمیشه برعکس کمکتم میکنه 

دودل نباش

اره خودمم حس میکنم وسواس فکری دارم 🥲 ممنون از راهنماییت عزیزم

شما ی نگاه بنداز شورای بقیه یا تو سایت... یا پسرا مجردی ک میشناسی.. 

مهم نی خونه و ماشین داره ها.. مهم این کاری و مسئولیت پذیر بوده جور کرده... یا اخلاقش... شما فک کردی چون الان ازدواج موفقی داری کلا ازدواج همینه... ن دوست عزیز ازدواج هندونه سربسته س...شانس آوردی... شانس هم ی بار در خونه آدمو میزنه... 

ب خاطر اینکه راحت‌تر درس بخونی جدا شی... خدا میزاره دل شوهرت بشکنی بعد راحت دوباره ازدواج موفق داشته باشی؟ 

کلا وسواس فکری ای بیش تیس افکارت اصلا توجه نکن بهشون

اگه نمیخواستیش از اول بهش نه میگفتی، بازم اگه عاشقش نیستی بهش نه بگو مطمئنم خیلی حالش خداب میشه ولی بهتر از اینکه تو زندگی عاشق همسرت نباشی، و اینم در نظر بگیر که ممکن نفر بعدی به خاطر شرایطت بیاد خواستگاریت و عاشقت نباشه و یه جورایی با دودوتا چهارتا بیاد جلو ، اینو بگم بهت که پیش میاد یکی خیلی ادم رو بخواد به خاطر خودش نه شرایط... باز خود دانی 😄آرزو میکنم خوشبخت بشی🌸

دو سال اذیت شدی تا قبول شی بیخشید می پرسما چون کنکوریم سوال برام پیش اومد دو سال پشت کنکور بودین بعد ...

یکسال کنکور یکسال پشت موندم اره رتبم شد ۲۱۵ منطقه ۲ پزشکی میخونم

ی روزی خوشحال ترین بودم اوایل قبولی الان همه شوقش برام رفته

منم ۲۳ بودم ازدواج کردم. کلا راضیم هرزندگی سختیهای خودشو داره. اینو درنظر بگیر حالا جداشدی شاید هیچ ...

میدونم ریسکه همه چیز

رفتارش خوبه واقعا🙏🏻ممنون از راهنماییت

خودت تصمیم گیرنده زندگیت باش

ولی من فکر کردم میخوای بگی ۱۵سالته و نامزدت بداخلاقه و کتکت زده و خیانت میکنه بهت 😐

اگ اونجور بود راه داشت بگیم جدا شو

وقتی مشکلی نداری دیگ تاپیک زدن نداره جدا بشی هم فردا کلی حرف پشتت هست مجردی هم هیچی نداره چون ایران اصلا مجردی معنی نداره مگه خاله بازیه اصلا زشته کارت بدون مشکل میخوای جدا بشی یه طرف یه طرفم اینکه بنده خدارو امیدوار کردی  

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs
باید با خودت اتمام حجت کنی  آدم خوب و نرمال کمه خواهر.. هزاران دکتر با ثروت آنچنانی هستن ولی ...

همین اتمام حجته رو نمیدونم چجوری بکنم ! 

کاملا قبول دارم حرفاتو و دیدممم همه جوریشو که میگی

امیدوارم 😪

شاید نیاز باشه برم پیش مشاور

میدونم ریسکه همه چیز رفتارش خوبه واقعا🙏🏻ممنون از راهنماییت

امیدوارم بهترین تصمیمو واسه زندگیت بگیری عزیز❤️

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
همین که خودتم نتونستی ایرادی براش بیاری جز خانواده سنتی یعنی یه کیس خیلی خوب پیدا کردی  وقتی م ...

مرسی از اینکه نظرتو گفتی عزیزم🌹

شما ی نگاه بنداز شورای بقیه یا تو سایت... یا پسرا مجردی ک میشناسی..  مهم نی خونه و ماشین داره ...

موافقم نسبت ب خیلی ها بهتره از همه جهت

نمیدونم واقعا هیچ تفکری نسبت ب اینکه دلشو بشکنم‌چی میشه ندارم 😞‌

امیدوارم همون وسواس فکریه باشه و حل بشه 

اگه نمیخواستیش از اول بهش نه میگفتی، بازم اگه عاشقش نیستی بهش نه بگو مطمئنم خیلی حالش خداب میشه ولی ...

نمیدونم چطور شد ک بله گفتم 

همین ویژگی های اخلاقی خوبشو. دیدم 

اره واقعا اونم هست ی ریسک خیلی بزرگیه