2821
2789
عنوان

جداشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه نکن اگه دوسش داری و مرد خوبیه زندگیتو خراب نکن تو همین الانم میتونی بیشتر وقتتو ب درست برسی فقط نزار ب این زودیا بچه دار بشی اینجوری راحت ب شغلت و درست میرسی وون میگی ادم با شعور و فهمیده ای هس 

واقعا؟ یعنی میخوان جدا شن؟

اره همه دودل میشن همش میگن نکنه اگر میموندم یکی بهتر میومد نکنه این ادمه خوبی نباشه نکنه انتخابم اشتباس نکنه فلان شه

فانوسم‌را‌دور‌انداخته‌ام‌دیگر‌دور‌دست‌هارا‌بهتر‌می‌بینم-!
هیچ ایرادی اینجور ک میگی نداره. از شورای خیلیا بهتره... و شمام حالا چون ب گفته خودت زود ازدواج کردی ...

اره خودمم حس میکنم وسواس فکری دارم 🥲

ممنون از راهنماییت عزیزم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
جدانشو از کجا معلوم ازون بهتر گیرت بیاد سنتم کم نیس فک کردم زیر ۱۸یی

اره واقعا مشخص نیس ولی خب میشه هم ازدواج نکرد هرگز نمیشه؟ 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

منم ۲۳ بودم ازدواج کردم. کلا راضیم هرزندگی سختیهای خودشو داره. اینو درنظر بگیر حالا جداشدی شاید هیچ وقت از این آقا بهتر گیرت نیاومد شایدم بهتر گیرت اومد همه چیز احتمال داره؛اولویتهای خودتو در نظر بگیر اگه از ۱۰ مورد ۷ مورد رو داشت گزینه ی خوبیه. اوایل این دودلی واسه همه پیش میاد. تجربه ی ده ساله م میگه اولویت رفتار رو قرار بده. مطمئن باش اگه برات احترام قائل باشه بعدها هم میتونی پیشرفت کنی هم حال دلت خوب باشه هم از زندگیت با هرشرایطی راضی باشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

باید با خودت اتمام حجت کنی 

آدم خوب و نرمال کمه خواهر..

هزاران دکتر با ثروت آنچنانی هستن ولی آدم نیستن، بی ناموسن، عصبی و مغرورن.

آدم سالم و محترم رو نباید ول کنی چون پیشش آرامش و امنیت داری و از برکت وجودش به خیلی چیزا قراره برسی 

همین که به اندازه کافی داره و سرجوونی تا اینجا پیش اومده شک نکن بیست سال دیگه اوضاعش خیلی هم بهتر میشه 

..من که نظرم اینه با خودت اتمام حجت کن ...اگر میخوای عروسی کنی و بمونی بدون ذره ای تردید این کارو کن ...تازه بعد عروسی مهر اون مرد یه جور دیگه به دلت می شینه و هر روز هی علاقه و خاطره ها بیشتر میشن