2777
2789
عنوان

بنظورتون برادرم دزدیده؟😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 49 پست
اره واقعا ,خب شمام به روش بیارید ببینید واکنشش چیه

همین دیروز بحثش شد , زنش هی میگف خب کی اخه برداشته؟ مادرم میگف نمیدونیم. برادرم کلا بحث و عوض کرد گف خداروشکر با همه این مشکلات وضعمون از همه بهتره دیگه اصلا چیزی نگف

ببخشید اخه کابینت جای طلا گذاشتنه ؟

چی بگم والا از یه پیرزن ساده که به خانوادش اعتماد داره همچین کار برمیاد . البته قبلا تو کابینت نبود یجای امن بود برای همین بله برون برادرم از اون جای امن دراورد گذاشت اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیروز بحثش شد , زنش هی میگف خب کی اخه برداشته؟ مادرم میگف نمیدونیم. برادرم کلا بحث و عوض کرد گف ...

ادم میمونه واقعا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

سلام عزیزم تو تایپیک کادو برای روز معلم نظرتون جالب بود اومدم تایپیکهاتونو ببینم این رو دیدم ... ببین عزیزم کار برادرتون از محالاته که باشه چون میگید آدم خوبیه و بعدم وضع مالیش فرقی نکرده.. اگر میگید شوکه نشده شاید اون لحظه با خودش گفته بیا به من ندادید بردن ازتون حسرتش تا ابد تو دلتون میمونه حالا خوب شد؟... اصلا بهش تهمت نزنید روابط خانوادگیتون رو اینجوری به هم میزنید شما میگید داخل کابینت بوده یعنی جایی که دسترسی راحتی بهش هست میتونه کار هر کسی باشه.. و ضمنا اینم بدونید آدمیزادممکنه هزاار تا مشکل داشته باشه مریضی عجیبب و غریب لا علاج بگیره که مجبور میشه فرش زیر پاشم بفروشه خرج درمانش کنه کلی مسائل و ناراحتی ها وجود داره که پول و طلا در ببرابرشون ارزشی ندارن یه مالی بوده رفته . گریه ناراحتی غصه فقط عمرتونو کم میکنه . به مادرتون هر بار بگید فداای سرت هر چی غصه بخوری فقط باعث مریض و بیمار شدن خودت میشی 

سلام عزیزم تو تایپیک کادو برای روز معلم نظرتون جالب بود اومدم تایپیکهاتونو ببینم این رو دیدم ... ببی ...

سلام بله درسته, نه والا من بشخصه انقدر برادرم رو دوست دارم ک باور نمیکنم چون خیلیی برای من یه نفر خوب بوده همیشه پشتیبانم بوده کلی بهم کمک مالی و عاطفی کرده ک جونمم براش بدم کمه! اما فقط چون مادرم گاهی یادش میاد ناراحت میشه تایپک و زدم وگرنه خودمم میدونم کار اون نیست❤️ خیلی ممنون از نظرتون بله درسته مشکلات هست انشالا آدم ضرر جانی نکنه