2777
2789
عنوان

خاطره عالی

212 بازدید | 13 پست

دیروز برای زیارت به قم سفر کردم با خواهرم و بچه هاشون  بعد زیارت بچه ها خواهان مکانی برای بازی و تفریح شدن  پیشنهاد پارک را رد کردن چون دلشون جایی جدید می خواست بردمشون باغ پرندگان قم اما خدایش شک داشتم که می پسندن  واردمحوطه شدیم خوشحال شدم چون دو تا طاووس زیبا انگار به استقبالمون امده بودن  پارک تمیز بود پرندگان  سرحال و زیبا بودن دختر من اسب دارد انجا سه تا اسب کوچک داشت بوفه  هم داشت پارک بازی برای بچه ها داشت   خیلی خوش گذشت  

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شبیه انشا نوشتی😀

همیشه به خوشی انشالله

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عزیزم شبیه انشا نوشتی😀 همیشه به خوشی انشالله

من گاهی  خاطراتم را در دفتری می نویسم که یه روزی که به دخترم دادم بتونه راحت بخونه

پیرو عادت نوشتم😂 ببخشید

دخترتون اسب داره ؟

نه بابا  فقط دوست داره  واقعا پونی ها خشگل بودن یکی کرم رنگ ودیگری مشکی و یکی دیگر سفید طوسی یه بچه اسبی هم بود کمی کرمی کمی سیاه راحت میتونسی حدس بزنی مامان باباش کیه