2821
2789
عنوان

رشته حقوق

3894 بازدید | 17 پست

نظرتون راجب رشته حقوق و بازار کارش چیه ؟به نظرتون اینده شغلی کسانی که به این رشته میرن تامین هست 

و اینکه اگه کسی قصد مهاجرت داشته باشه برای کارشناسی و بورسیه برای فرانسه با توجه مسلط بودن زبان فرانسوی و نوشتن یک مقاله پزوهشی برای بورسیه امکانش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مهاجرت بدترین رشته هست چون قوانین ما اغلب براساس شرع هست و بین المللی نیست که بتونی اونجا ادامه بدی . یکی دو سال برا کارشناسی ارشد شاید بشه اما فایده‌ای  نداره . به‌عنوان کسی که حقوق خونده توصیه م به شما اینه . یک اگه واقعا علاقه داری برو من وسط ترم دوم فهمیدم به درد من نمیخوره.  دو اگه میخوای مهاجرت کنی برو یه رشته به درد بخور تر . سه بازار کار ایران برای رشته حقوق الان دیگه مثل قدیم خوب نیست چون همه ش شده پارتی و دلالی ، اگه وکیل دارین تو آشنا و فامیل که میتونه ساپورت کته شما رو و پرونده بده بهت خوبه در غیر این صورت باید بشینی تو خونه سماق بمکی 😄 چون هزینه دفتر گرفتن خیلی بالا رفته و کار هم نیست وضعیت جز برا کسایی که دلال بهشون پرونده میرسونه یا فامیل وکیل که پرونده زیاد داره برا بقیه اصلا خوب نیست متأسفانه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
برای مهاجرت بدترین رشته هست چون قوانین ما اغلب براساس شرع هست و بین المللی نیست که بتونی اونجا ادامه ...

ممنونم بابت راهنماییتون

ولی خب از چه نظر میگین که برای کارشناسی ارشد رشته بین الملل اونجا فایده ایی نداره؟

و اینکه الان خودتون فارغ التحصیل شدین 

برای مهاجرت بدترین رشته هست چون قوانین ما اغلب براساس شرع هست و بین المللی نیست که بتونی اونجا ادامه ...

قوانین ایران اتفاقا  از قوانین فرانسه نشات گرفته

بازار کارش هم خوبه برا کسی ک تحصیلاتش دانشگاه خوب بوده باشه و باسواد و زرنگ باشه 

دختر فامیل ما  متولد ۶۹ هست   الان وکیله و هم وکیل یه شرکت  هم ماشین خریده هم اپارتمان  

خودمم کاراموز وکالتم  کلا  یکی باسواد و زرنگ باشه  حتی میتونه برای وکلای  دیگ کار کنه و پول بگیره  من خیلی ها رو میشناسم  دستیار وکلای باتحربه هستند 

قوانین ایران اتفاقا  از قوانین فرانسه نشات گرفته بازار کارش هم خوبه برا کسی ک تحصیلاتش دانشگاه ...

عزیزم بله میدونم از فرانسه هست اما فقط یه بخشی از اون توی قانون ما هست و براساس اون نمیشه تو خارج از کشور رفت وکیل شد یا کاز مرتبط با حقوق انجام داد چون قوانین ما بین المللی نیست . زرنگی یه بخش قضیه هست دوست عزیز من شرایط شما و دوستتون رو نمیدونم اما شوهر خودم وکیل دادگستریه خداروشکر اوضاعش خوبه اما همکاراش که به جایی وصل نیستن یا دارن درصدی کار میکنن با مبالغ کم یا بیکارن همشون هم باسواد و زرنگ ولی متاسفانه به جایی وصل نیستن سرمایه هم ندارن دفتر بزنن .

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
عزیزم بله میدونم از فرانسه هست اما فقط یه بخشی از اون توی قانون ما هست و براساس اون نمیشه تو خارج از ...

عزیزم این مسئله  خیلی ساده ست  چون شما اگه پرستار هم باشی  و بخوای مهاجرت کنی  قطعا باید یه دوره اموزشی ببینی  چه بسا خیلی از پرستاران  تغییر شغل میدن در خارج از کشوز و ب بخشهای دیگ ای از کار درمانی میپردارن 

وکیل هم‌مستثتی نیست  قاعدتا باید اطلاعاتش رو تطبیق بده  ولی پروانه وکالت کانون وکلا بین المللی هست  

بله  اشنا و پارتی هم  باید وجود داشته باشه ولی دست زرنگی و سواد هم هست  من وکیل میشناسم‌‌متولد ۶۱  یه ارث ساده نمیتونه حساب کنه  مثلا پرونده ارث رو میفرسته دفتر وکیل سرپرست من 

نمیدونم شاید چون من دخترم  و نان اور خانواده نیستم از دیدگاه خودم گفتم !!!!