2777
2789
عنوان

نفرین

195 بازدید | 19 پست

خانوما من حالم خوب نیست 😔😔میگم هرکی ازراه برسه نفرین کنه میگیره ؟؟دیروزتوکوچه بودیم منو پسرم بودیم ی پیرزنه بیخود اومد الکی پسرمو نفرین کرد منم گفتم بچه های تورو مردشور خونه ببرن 😡😭

اگر اینجوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه 

نه نگران نباش 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بقران الکی نفرین کرد گفتم خدانکنه بچه های توروببرن احمق انقد ناراحت شدم 

مگه چی به پسرت گفت براچی گفت اصلا؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بقران الکی نفرین کرد گفتم خدانکنه بچه های توروببرن احمق انقد ناراحت شدم 

اگر بچت مقصر هم بود باز نفرینش نمیگرفت اونم واسه یه بچه خدا یه کاری میکنه برگرده به خودش 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
موی پسرم بلند بود گفت موهاشو دورازجون پسرم خدانکنه مردشورخونه ببرن دشمن پسرم 😭😭😭

چقدر مریض بوده 

خب چرا اصلا نفرین کرد؟؟ نشناخته اومد جلو ؟؟ چقدر عجیب بوده!

خیلی وقت بودتوکوچه بودبعدپسرم اومد توکوچه ب پسرم اینجوری گفت اصلا منو بقول خودش نشناخت

موی پسرم بلند بود گفت موهاشو دورازجون پسرم خدانکنه مردشورخونه ببرن دشمن پسرم 😭😭😭

وا چه مزخرف موهای پسرت به اون چه ارتباطی داره عجباااا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
نه بابا، مادرشوهرم هر دفعه زنگ میزد تهدید می‌کرد نفرینت ن میکنم که کارش را پیش ببره دید اهمیت نمیدم ...

ان شاءالله خداشاهده ما کاریش نداشتیم ان شاءالله بچه هاو نوه های خودشو بگیره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز