2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ب سلیقه خودته و بد نیست ولی خب ب این فکر کن تا 10 سال دیگ قدیمی ترم شاید بشع و اون موقع خود بچه خوشش نیاد چون قدیمیه 

یه چی بذار ک یا جدید باشع یا ازینایی ک قدیمی نمیشن باشع

ولی بازم اینام خوبن

نه اسم اسمه من خودمم باردارم اسمای جدید رو نمیپسندم بهتره ب حرف دلت گوش بدی 

چون هر اسمی بزاری باز ی عده ب مزاجشون سازگار نیس 

بین اینا شخصا میترا و الناز رو دوست دارم

الهه یه حس خاص و آرامشی داره

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

از حروف ابجد انتخاب کن

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

من ۱۸ سالمه اسمم الهه خواهرم ۱۴ الهام

اصلا از اسمش راضی نیست ی اسمی بزارید که ده سال دیگه بچه ازش راضی باشه❤المیرا و النازم بین هم سنای خودم زیاد دیدم

میترا که دیگه از همه قدیمی تره دهه هفتاد میزاشتن بازم سلیقه ایه عزیزم

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

بله قدیمی هستن دیدی بعضی اسم ها یک مدت رو بورسن بعد فورا قدیمی میشن این اسامی رو هم نزار اگه اسمی میخای بزاری که هیچ وقت قدیمی نشه اسم های گل یا اسم هایی مثل باران درکل اسم هایی که در مورد طبیعت هستن هیچوقت قدیمی نمیشه🙂