2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی. 😐😐

474 بازدید | 24 پست

تا چند وقت قبل از کرونا میترسیدم، تازه ترسم کم شده بود حالا نوبت هوش مصنوعی شده.

یعنی چی میشه آخرش؟! این دنیا چی میشه 😯😐

من همش نگرانم. 😢😢

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در نهایت بشر به دست ساخته های دست خودش نابود میشه

اینو خیلی وقت پیش شنیده بودم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
نگران نباش

واقعا ممنون از کمکت  😍😍😃😃

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
در نهایت بشر به دست ساخته های دست خودش نابود میشه

فکر نمی کردم به این زودی پیش بیاد. مثل فیلمای علمی تخیلی.

اینو خیلی وقت پیش شنیده بودم 

یه نمونش کرونا که ساخته بشره اما از کنترلش خارج شد و هزاران چیز دیگه اما من فکر میکنم در نهایت با یه انفجار اتمی همچین اتفاقی میوفته و مثل دوران دایناسورها زمین از همه چیز خالی میشه برای مدت ها و بعد دوباره نسل بعدی بشر جایگیزین میشن

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

یه ویدئو بود زیرش نوشته بود چرا ایلان ماسک و چندتا دیگه از بزرگای فناوری می‌خوان ک هوش مصنوعی جمع بشه ... خودتون ببینین که چرا ... 

ویدئو رو دیدم مثل یه آدم واقعی جوری ک واقعا شک میکنی بهش😂 چهرش صدا و متنی ک می‌گفت همش بدون نقص بود و این واقعا ترسناکع

خواهش بازم جایی کمک خواستی بگو بهم حتما

نه فعلا بسمه. با همین یه مدت میرم استراحت و تفریح . 

یه نمونش کرونا که ساخته بشره اما از کنترلش خارج شد و هزاران چیز دیگه اما من فکر میکنم در نهایت با یه ...

نمیدونم 

همین ربات ها وحشتناکن به جا انسان بیاد کار کنه هزاران نفر بیکار میشن 

همیشه از تکنولوژی و پیشرفت میترسم  

اینقدر پیشرفت میکنن تا نابود کنن 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)