2821
2789
عنوان

آنزیم بینی

1633 بازدید | 12 پست

کسی انجام داده؟

من بینیم از نیم رخ بده. بنظرم انزیم بینیمو خیلی خوب میکنه. بعد چند وقت دوباره برمیگرده به حالت قبل؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بینیت گوشتیه؟

یذره اره. بیشتر از نین رخ حالت افتاده داره و قوس دار. مثل کمانیه 

من جرئت عمل ندارم بنظرت اینکار جواب میده برا بینیم؟ فیلر که خوب نیس برام

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من برا تخلیه فیلر بینی میخوام بزنم گفتن یک تومن میشه

مگه فیلر زدین راضی نبودین؟

چجوری بود درد داشت؟ خون چقدر اومد؟ میگن موقته بعد چندوقت برمیگرده به حالت قبلی؟ 

یذره اره. بیشتر از نین رخ حالت افتاده داره و قوس دار. مثل کمانیه  من جرئت عمل ندارم بنظرت اینک ...

اگه گوشتیه ک اوکیه خیلی حوب میشه اگه استخونی ن نکن 

رفیقم میگه بعد یسال تقریبا رفت 

میتونی عکس از بینیت بزاری؟

مگه فیلر زدین راضی نبودین؟ چجوری بود درد داشت؟ خون چقدر اومد؟ میگن موقته بعد چندوقت برمیگرده به حال ...

من بینیم عملیه بعد جراحی فرو رفتگی داشت تزریق فیلر داشتم ک درست نشد حالا میخوام دوباره جراحی کنم باید کامل تخلیه بشه

اگه گوشتیه ک اوکیه خیلی حوب میشه اگه استخونی ن نکن  رفیقم میگه بعد یسال تقریبا رفت  میتو ...

این بینی خودم نیست ولی کپی همینه بینیم فقط،یه کوچولو تپلی تر😁

من بینیم عملیه بعد جراحی فرو رفتگی داشت تزریق فیلر داشتم ک درست نشد حالا میخوام دوباره جراحی کنم بای ...

ای وای عمل چقدر گرفتاری داره 

عکسی که بالا گذاشتم مثل یینی منه. انزیم خوب میشه؟ 

باز نمیشه 😑💔

ای بابا 

نتت ضعیفه من با مودم هرکاری کردم فرستاده نشد نت گوشیم شد

2823
2791
2779
2792