2777
2789
عنوان

فطریه چیه😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 31 پست

بهش بگو فلان مبلغ بدیم نیازمند تو دلت نیت فطریه کن .من همسرم میدونه خودم ماهیانه یه مبلغی میدم به یه جاهایی نه میپرسه چقدره به چه نیته  به کیه.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بین چند شب پیش بابای من داشت کنار میزاشت یعنی چنان تاکید می‌کرد جوری که قرار بلا نازل بشه اگر تا فردا صبر کنیم برای از کارت پول گرفتن

فطریه مهم واقعا  اگر روزتون بخوری بائو تمام کمال بدی به فقرا به کسایی که میدونی نیازمند هستن  اگر روزتو نخوردی گرفتی که  کمتر باید بدی     در هر صورت واجب بر مسلمانان  که فطریه بدن به فقرا  به یتیم کسایی که ندارن جدی         و  واقعا شاید برکت لز زندگی آدم بره با پرداخت نکردنش   چون خدا تنها به افرادی که به فقرا رحم میکنن  رحم میکنه

فطریه مال فقراست، سنت از این قشنگتر مگه هست

ببین با اصل قضیه مشکل ندارم و میدونم سودش برای منی ک بنده خدام بیشتره اما واقعا با این شرایط زندگیه الان ک اکثریت مردم زیر خط فقرن و برای خورد و خوراک مشکل دارن ب نظرتون نباید یه کم شل کرد رو این مسائل ؟ مثلا الان من کلا برای خرجی یه هفته ام ۳۵۰ تومن دارم ک با خرید دو سه قلم مایحتاج ضروری برا خوراک و زندگیم تموم شد و دیگه رفت تا هفته بعد باز ۳۵۰ میاد دستم حالا من با یه بچه کوچیک و مستاجر و .‌‌ ... چجوری فطریه بدم ؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
بین چند شب پیش بابای من داشت کنار میزاشت یعنی چنان تاکید می‌کرد جوری که قرار بلا نازل بشه اگر تا فرد ...

من خیلی میترسم از عواقبی ک داره چه کنم ک شوهرم طرز فکرش خیلی فرق می‌کنه مثلا میگه من برای خانوادم ی خرید اساسی میکنم همون فطریه درصورتی ک پدرشوهر من داره خیلیم داره میگه چرا بدم ب دولت میدم ب خانوادم ک زحمت منو کشیدن🙁

ببین با اصل قضیه مشکل ندارم و میدونم سودش برای منی ک بنده خدام بیشتره اما واقعا با این شرایط زندگیه ...

نمیدونم عزیزم، شاید به شما فطریه تعلیق بگیره که بگیرید منظورمه

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
من خیلی میترسم از عواقبی ک داره چه کنم ک شوهرم طرز فکرش خیلی فرق می‌کنه مثلا میگه من برای خانوادم ی ...

ما که نمیدیم به دولت میدیم به افرادی خودمون میشناسیم مثلا ما میدم به یکی از افراد روستا که مادرو پدرشون از دست دادن و وضعیت خوبی ندارن    اشکال  نداره خودت ماله خودتو بده  بزار کنار  اصن نگوو فطریه    بگو من میخوام به  یکی  کمک کنم     بدم   اگرم   نمیشه بگو  میخوام نزی بدم  بد غذا درست کنید بدید بیرون اگر وضعیت مالیتون خوبه