2821
2789
عنوان

نی نی یار شب

204 بازدید | 26 پست

میشه نی نی یار شب را تگ کنید؟

تایپک هام نمایش داده نمیشه برام تاقفلشون کنم.

باید چی کارکنم؟

نه تایپک ها نه پیام ها

هیچکدوم رو نشون نمیده

خدایاری کند قلبی را که دراشتیاق چیزیست که تقدیرش نیست...

مال منم همین جور شده

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال ماهم همینطور میشه دوباره خودش بعدا درست میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

مشکل سایته 

دست نی نی یار نیست 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

@امیر_فنی     @نی_نی_یار_شب    

امیرشون که خوابه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلام اگر سوالی دارید لطفا (با تماس با ما) صحبت کنید

سلام میشه بگین چرا پریشب  کاربری که به من بی دلیل حرف های توهین آمیز و بسیار زشت زدن کاربریش نبستین؟ 

من واقعا از تگ کردن شما پشیمون شدم