اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم مگه یزدی و غیر یزدی فرق دارن بستگی به ذات هرکسی داره...خوبداریم بدم داریم...مذهبی داریم غیر مذهبی هم داریم... اصلا نمیشه گفت صرف اینکه یزدیه خوبه یا بد... ولی من یکیشو دارم راضیم ازش🤣
همه جا خوب و بد داره نمیشه کلی نظر داد ولی دختر جاریم با یزدی ها وصلت کرد بعد دو سال گفت مهرم حلال جونم آزاد برگشت، خیلی تو خرید عقد و طلا برای عروس و برگزاری جشن و خرید وسایل داماد شونه خالی کردن هم اینکه خیلی مادر داماد تو همه چیز نظارت داشت اصلا اجازه نفس کشیدن بهشون نمیداد
مردهای یزدی تو خرج کردن حساب و کتاب دارن، اگر زن قانعی هستی میتونی باهاشون بسازی و گرنه اونا از بریز و بپاش الکی بدشون میاد، اما هر مرد یزدی شاید دو تا خونه یا زمین برای پس انداز و پشتوانه مالیش ن دارن