2777
2789
من مشکلم کادو نیست احمق. مشکل چیز دیگش. الهی ب بدترش دچار شی عوضی. هروقت ازت سوال پرسیدن جواب بدی.&n ...

من ن ب نیت بدی باهات شوخی کردم ن قصد بدی داشتم اگ ناراحت شدی معذرت میخام ،دومی هم دردو دل بود ،چی بگم هرچی میخای بگی بگو ،خدا به دلت آرامش بده 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
خیلی شدید وابسته ای و میخای همون چیزی بشه ک تو دوست داری  حسشم خوب نباشه قبول میکنی؟ -نه

چرا حسش خوب نیست؟  نه بهش وابسته نیستم اصلا، با دخترای زیادی هم لاس میزنه که برام مهم نیست،اگه وابستش بودم قطعا از حرص و خودخوری زیاد خودمو نابود میکردم ولی فقط میخوام حسشو بدونم نسبت بهم

کشتم شپش شپش کش شش پارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش خراب نمیشه هرچقد پیام بدی خرابتر میشه فاصله بگیر نگران میشه دلتنگ میشه یا کلا فاصله بگیر ...

سلام عزیزم 

من حالم خیلی بده و دلم شکسته...میشه به منم جواب بدی🥺

دعات میکنم عزیزم🌹

میشه خواهش کنم ازت بهم بگی حست به رابطه من چیه؟

بهم خیانت میکنه یا خیانت کرده؟

به هم میرسیم و ازدواج میکنیم؟

اگه بهم میرسیم حست میگه تو چه ماهی چقدر وقت دیگه؟

سرگردونم نمیدونم چیکار کنم...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
😅😅😅❤❤❤❤

اخرسن سوال میپرسم 

به برادرشوهرم پیام دادم قصدش واقعا کمکه یا ن بی تفاوته و کمک نمیکنه؟نظرش چیه در مورد من

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
کی برام ازش بگو

میخوایم تابستون عقد کنیم. میشه بگین حسش چیه ارزش داره بمونم. قبلا هم برا کسی اینجوری بوده . خیلی دو دلم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
اسم اون اسم خودت  اسم مادراتون

میشه در خواست بدم توی خصوصی اسم بگم

ممنونت میشم🙏🏻🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...