2777
2789
[QUOTE=287133345]با برادرشوهر کوچیکم قهر هستیم. کی خوب میشیم؟ چجوری خوب میشیم.  میشه بگین. &nbs ...

من شوهرم اخلاق سگی داره. کتکم میزنه. آدم نیست. ب پدرمادرم فحش میده اعصاب داره،. واسش دعا گرفتم. اثرمیزاره؟ آدم میشه؟ اونی ک من میخام میشه؟ 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شوهرم اخلاق سگی داره. کتکم میزنه. آدم نیست. ب پدرمادرم فحش میده اعصاب داره،. واسش دعا گرفتم. اثرم ...

تا 40روز اول اثر داره ببین باید با مشاوری صحبت کنی وگرنه این شوهر تو جوونی اینجوریه تو پیری بدتر هیچکسم تحملش نمیکنه خانوادشم ک بدتر

گرفتم مرسی فداتشم حالا حست میگه اینا باهم ازدواج دارن یا ن؟

ستاره هاشون خوبه با هم میخونه میتونن از پس هم بر بیان اما یه فتنه گری این وسط داره جولان میده ریشه اون زده بشه تمامه 

تا 40روز اول اثر داره ببین باید با مشاوری صحبت کنی وگرنه این شوهر تو جوونی اینجوریه تو پیری بدتر هیچ ...

اخر نگفتی آخرش اشتیه؟چند روز دیگ؟ 

چه طوری  خاهرشوهر به اون بدجنسی میزاره آشتی کنیم؟از من متنفره

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
ستاره هاشون خوبه با هم میخونه میتونن از پس هم بر بیان اما یه فتنه گری این وسط داره جولان میده ریشه ا ...

بچم بدنیا بیاد کسی از فامیلای شوهرم نمیاد پول یا کادو بده؟ منظورم خواهرشوهرام و برادرشوهرام و پدرشوهرم

بچم بدنیا بیاد کسی از فامیلای شوهرم نمیاد پول یا کادو بده؟ منظورم خواهرشوهرام و برادرشوهرام و پدرشوه ...

دغدغه اتو عشقه🤦🏿‍♀️

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
ستاره هاشون خوبه با هم میخونه میتونن از پس هم بر بیان اما یه فتنه گری این وسط داره جولان میده ریشه ا ...

شوهر خواهرم به خواهرم خیانت میکنه؟اون ژنه چرا بهش پیام میده ؟خاهرم چند تا بچه داره تو طالعش؟

اگه عشقه تو هم دچارش شو 

من خدا کنه زندگیم درست شه بچه بیارم اصلا هیچکس کادو میاره .من پر توقع به جایی رسیدم ک نه دلم خونه میخاد نه ماشین نه هیچی فقط همسرمو میخاد😭😭😭

من خدا کنه زندگیم درست شه بچه بیارم اصلا هیچکس کادو میاره .من پر توقع به جایی رسیدم ک نه دلم خونه می ...

من مشکلم کادو نیست احمق. مشکل چیز دیگش. الهی ب بدترش دچار شی عوضی. هروقت ازت سوال پرسیدن جواب بدی.