2777
2789
با قسمتم میخای لج کنی 😅😅😅😅😅خیلی لجبازی

حست واسه من خیلی دقیق بوده ،من فقط از خاهرشوهرم میترسم ،وعده اردیبهشت و بهم خیلی دادن میترسم دادخواست طلاق بدن .میترسم با نبودم با پیام ندانم شوهرم منو کلا یادش بره و سرد تر بشه .سه ماهه تقریبا دارم صبر میکنم جلو خانوادمم گرفتم 

میترسم خرابتر بشه با این سکوت همه چی 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رها به خودت برس سرگرم خودت باش کار درست کن درس بخونم وقتی سرگرم خودتی و از فکر ازدواج اومدی بیرون او ...

اره همون كار كردم تو فكر ازدواجم ديگ نيستم خداروشكر رها كردم مطمعنم ميشه ولي دوستدازم زودتر بشه

ب خودم ميرسم

یکم من من کن درجا نگو اوک

میگی پیام نده در عین حال همه چی هم ب مادرشوهرت نسپر .اگ پیام ندم که همه چی سپرده شده ب مادر شوهر🤦🏼‍♀️چکار کنم 

چکار نکنم🤦🏼‍♀️🤦🏿‍♀️

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
خیلی شدید وابسته ای و میخای همون چیزی بشه ک تو دوست داری  حسشم خوب نباشه قبول میکنی؟ -نه

دوماه باردارم. بچه سالم ب دنیا میاد. جنسیتش چیه. استرس دارم لک میبینم. حالت تهوعم کم شده

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اره همون كار كردم تو فكر ازدواجم ديگ نيستم خداروشكر رها كردم مطمعنم ميشه ولي دوستدازم زودتر بشه ب خ ...

انشالله بهترین قسمت مصیبت بشه 

دوماه باردارم. بچه سالم ب دنیا میاد. جنسیتش چیه. استرس دارم لک میبینم. حالت تهوعم کم شده

مبارکه بله که میاد به شرطی که کاملا آروم باشی همش ترس داری ترسارو بریز دور وگرنه دچار مشکل میشی