2777
2789
عنوان

چجووووووری

126 بازدید | 15 پست

چجوریه بعضیا انقدر پولدارن؟؟

پولدار که میگم یعنی خیلی پولدارا مثلا زندگیشو جمع بزنی بالای ۱۰۰میلیارد بشه.

اگه میگید پدرش پولدار بوده.خب پدرش از کجا اورده

من الان دختر مجرد میشناسم 3 میلیون پوند ثروت از طرف برادرش بهش رسیده چون وارثی نداشته برادرش وصیت کرده اگر مرد برسه تنها خواهرش که میشه هم محله ای ما و با مادرش تنها زندگی میکنن دختره کارمند هستش و خرج خودش و مادرش را میده و بخاطر مادرش ازدواج نکرد

اینکه برادرش اون ۳ میلیون پوند رو از کجا آورده نمی‌دونم خودشانم نمی‌دونن ولی می‌دونم الان میشه نزدیک ۲۰۰ میلیارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دختر مجرد میشناسم 3 میلیون پوند ثروت از طرف برادرش بهش رسیده چون وارثی نداشته برادرش وصیت کر ...

واقعا برام سوال شده.

من امشب یکیو دیدم که ماشینش بنز بود نزدیک ۴۰ میلیارد

ازش پرسیدم شغلتون چیه.گفت دنبال شغل نباش.شاغل باشی زندگیت هم مثله بقیه میشه.سرمایه گذاری کن.

از سر قبر من 😐😐 

البته همینه که میگن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من الان دختر مجرد میشناسم 3 میلیون پوند ثروت از طرف برادرش بهش رسیده چون وارثی نداشته برادرش وصیت کر ...

😐😐😐😐😐😐 یا خود خدا ۲۰۰ میلیارد تومن 😐😐😯!!!!!٫٫٫:»

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اونا دیگه اقیانوس شدن    

😂😂😂😂 آره دیگه 

الان بابایه من دارو ندارش رو بفروشه میشه ۴ میلیارد 😐 

بعد اونا ۱۰۰ میلیارد دارن بازم راضی نیستن 😂

راضی هستن.ولی قانع نیستن.بنظرم همین قانع نبودن باعث پیشرفتشون میشه

اره دقیقا هرچی بیشتر داشته باشی بازم دلت بیشتر میخواد تجربه کردم خودم.٫-»

ولی پول نباشه زندگی هم نیس هیچی نیس 

حتی اگه عشق هم باشه به مرور نرسیدن سرد شدن فاصله گرفتن 

پول مهمه ولی حلال از راهش

درست گفتن سرمایه گذاری کنین ، بگردین راهشو پیدا میکنین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱