2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتی؟

نه اصلا فکرمیکردم مشکلی باشه الان تو گوگل سرچ کردم خطرناک می‌تونه باشه،مدتیه پسرمو پوشک میکنم احساس میکردم یه توده از زیر دستم لیز میخورد می‌رفت تو کیسه بیضش از بس مریضه این رو یادم می‌ره بگم به دکترش

نه اصلا فکرمیکردم مشکلی باشه الان تو گوگل سرچ کردم خطرناک می‌تونه باشه،مدتیه پسرمو پوشک میکنم احساس ...

عزیزم حتما ببرش دکتر .نمیدونم چ دکتری باید ببری.پس فردا حتما برو نوبت دکتر بگیر.ایشالله ک چیزی نیست ولی اگه هم چیزی باشه نباید زمان رو از دست بدی.شرمنده نمیخاستم استرس بهت بدم فقط خاستم زود تر اقدام کنی و دکتر ببریش

[QUOTE=287120557]من چرا به این چیزا دقت نمیکنم [/QUOTEپسرم پیرم کرده یه شب سکته میکنم راحت میشم

پسرم و ۱۸ ماهگی از پوشک گرفتم اون موقع یادم میاد که تکون میخورد بیضه هاش 

الان دو و نیم سالشه

یه رفلکسی توی جنس مذکر داریم به اسم «رفلکس کرماستریک»

توی این رفلکس با تحریک کشاله ران و بیضه، بیضه حرکت می‌کنه و خودشو بالا می‌کشه، توی نوزادها هم خیلی شدیدتر از افراد بالغ خودشو نشون میده

شاید این باشه

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
میبرمش،شما تجربه‌ای داری؟

یکی از دوستام میگفت پسرش ک ب دنیا اومد کلن بیضه نداشت.فقط کیسش بود.دیگه برده بودش دکتر .دکتر عملش کرده بود.دکتر گفته بود خوب کردی زود اوردیش .

یه رفلکسی توی جنس مذکر داریم به اسم «رفلکس کرماستریک» توی این رفلکس با تحریک کشاله ران و بیضه، بیضه ...

خیلی معذرت می‌خوام کیسه بیضه ش بیشتر وقتا جمع میشه انگار سردشه،وقتی میبرمش حموم هر دو بیضه ها تو کیسه هستن 

یکی از دوستام میگفت پسرش ک ب دنیا اومد کلن بیضه نداشت.فقط کیسش بود.دیگه برده بودش دکتر .دکتر عملش کر ...

نه پسرم وقتی به دنیا اومد دکتر معاینه کرد گفت مشکلی نداره الانم وقتایی که تب داره یا میبرمش حموم میزارمش تو تشت آب گرم بیضه هاش هستن،نمیدونم چرا بالا پایین میشن

2790
2778
2791
2779
2792