2777
2789
عنوان

تیپ شخصیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 16 پست
الان ما این چندشب گذشته مدام افطار دعوت بودیم همسرم بدون استثنا ..برای هرکدوم قبل از رفتن  میگف ...

اگه برای هر دو طرف یعنی خانواده خودش و شما یک مدل رفتار میکنه خب قبول کن اخلاقش اینجوریه ولی از ناراحتیات بهش بگو سعی کنه بیشتر با جمع بجوشه کاری که من میکنم

منم دقیقا همینجوریم خودم راحتم ولی باز بزورم شده با بقیه گرم میگیرم چون خیلی برچسبای دیگه ای به ادم میزنن 

برای درونگرا ها تو جمع بودن سخته واقعا انرژی ادمو کم میکنه و خلوت باعث ارامش میشه. صحبت کردن هم خلاصه وار من تو جمع که میشینم تا سوال نپرسن حرف نمیزنم جوابمم خیلی کوتاه،  زنگ زدن برام سخته پیامو ترجیح میدم ساعت ها جای ساکت تو خونه بشینم مشکلی ندارم برعکس شوهرم  دق میکنه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اگه برای هر دو طرف یعنی خانواده خودش و شما یک مدل رفتار میکنه خب قبول کن اخلاقش اینجوریه ولی از نارا ...

خیلی باهاش صحبت کردم..

خیلی بهتر شده..

ولی خب بازم درکل برای روحیات من خیلی سخته کنار بیام ..توتنهایی حسابی کیف میکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸