2777
2789
عنوان

تیپ شخصیتی

226 بازدید | 16 پست

بچه ها من همسرم درونگراست ومن برونگرا..

واقعا ازاین وضعیتی که داریم خسته شدم..

قبل ازازدواج اینقدر ساکت وآروم نبود منم گفتم حتما باهاش به مشکل نمیخورم..اینقدر دوران نامزدی حرف می‌زد که ساکت نمیشد..یادمه روز خواستگاری بس که حرف زد داشت خوابم می‌برد.. 

الان یکسال ازدواج کردیم..خستم کرده با سکوتش..آروم بودنش..گاهی اینقدر بی سروصداست که انگارخونه نیست..

با مشاور صحبت کردم..گفت اگه قبل ازازدواج بودین میگفتم ازدواج نکنید ولی حالا که این ازدواج صورت گرفته..

نمیگم مشکل ازاونه..به هرحال ما دوتا تیپ شخصیتی متفاوتیم..

ولی خب من چه کنم...

من درونگرام و همسرم برونگرا ولی مشکلی نداریم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناگفته نماند.‌خانوادگی درونگران..یعنی وقتایی که میریم شهرستان من اینقدر حوصلم سر میره که دلم میخواد سرشون داد بزنم..فقط مادرشوهرم برونگرا..

پدر.خواهر.برادراش وحتی یکی ازعروساشون..همگی درونگرااااا

مشاور نگفت راه تشخیصش قبل ازدواج چیه؟

مشاور قبل ازازدواج..

حب البته من همسرم بهم گفت درونگراست..ولی درظاهر اینقدر حرف می‌زد وخاطره تعریف می‌کرد واحساسات روبروز میداد که به نظرم درآینده دچار مشکل نمیشدیم...ولی الان شدم..

همسرم مشکلی نداره.. خیلی هم ازمن راضی..ولی من سختمه

سعی کن به حرف بیاریش ازش درمورد چیزای مختلف  سوال کن. نظر بخواه

ازهر۱۰سئوال ۹تا رو میگه نمیدونم..

من یه دوست درونگرا داشتم اونم دقیقا هرچی ازش میپرسیدی میگفت نمیدونم

معمولا اگه زن درونگرا باشه مشکلی نیست.. ولی مرد درونگرا سخته

اتفاقا زندگی دو تیپ شخصیتی خیلی جالبه 

یه موقعایی به سلیقه من یه موقعایی به سلیقه شوهرم برنامه میچینیم و زندکی اصلا یکنواخت نیست 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اتفاقا به نظرم بر عکس گفتی

ببین زن احتیاج داره مردش بهش محبت کنه..احساساتش رو بروز بده..باهاش صحبت کنه...ولی برای مردا این مسائل به اندازه خانما مهم نیست..مثلا من ازسرکارم دوست دارم برای همسرم بگم ولی اون حوصله شنیدن نداره ولی حتی اگه اون یه چیز کوچیک بگه من با جون ودلم گوش میدم..ذوق میکنم که برام تعریف کنه

اتفاقا زندگی دو تیپ شخصیتی خیلی جالبه  یه موقعایی به سلیقه من یه موقعایی به سلیقه شوهرم برنامه ...

الان ما این چندشب گذشته مدام افطار دعوت بودیم همسرم بدون استثنا ..برای هرکدوم قبل از رفتن  میگفت خانم موافقی نریم؟؟

وقتی میریم هم زودتر از بقیه مهمان ها بلند میشیم..

درطول مهمانی هم تا چنددقیقه مثل کسی که باطریش شارژ داره در حال حرف زدن ویهو شارژش خالی میشه ساکت وآروم میشینه یه گوشه..