2777
2789

سلام بچها به نظرتون حلقه یی ک میارن برای روز خاستگاری کنن دسته عروس به عنوان نشون برای مااهم لازمه ما میخاییم بعد از بله برون و اینا یه ماه بعدش عقد کنیم ولی خب شوهرم میگه نیاز نیست انگشتر بیاییم انگشترو برای نشون میبرن کسایی ک میخان مدته زیادی باهم باشن برا شناخت بیشتر و یا اینکه طرف میخواد بره سربازی به نظرتون چیکار کنم حلقه لازمه در این شرایط که یه ماه بعدش میخاییم عقد کنیم؟ 

ما رسم داریم بعد بله گرفتن نشون حلقه یا گوشواره طلا  می‌بریم و یه پارچه و قند  و صحبت مهریه و مخارج میکنیم همون شب بعدش خرید حلقه و کارهای عقد 

اون باید میخاد صرفه جویی کنه برای خرید طلا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه هفته قبل عقد بله برون داشتیم گرفتیم

عه یعنی منم بگیرم؟ اخه میگ برای اینکه میخان نشون کنن ولی ما میخاییم عقد کنیم هرچقدر م بهش میگم باید باشه میگه نه 

ما رسم داریم بعد بله گرفتن نشون حلقه یا گوشواره طلا  می‌بریم و یه پارچه و قند  و صحبت مهری ...

برای کدوم شهرید شما؟ ماهم رسم داریم حلقه میارن میندازن ولی اون میگه نه و اینا شرایط مالیشم اونقدرام خوب نیست فکر کنم برا همون میگه 

اره این فک کنم همه جای ایران باشه و یعنی این زن نشون این آقاست خواستگار نیاد براش  کوتاه نیا ب ...

به مادرم گفتم الان فکر کنم چون ما همو میخاییم نشسته پیشه خودش فک کرده گفته این ک منو میخواد بزار بگم ندارم پول اینم کوتا بیاد زن بیوه نیستم که با هیچی برم خونه شوهر

به مادرم گفتم الان فکر کنم چون ما همو میخاییم نشسته پیشه خودش فک کرده گفته این ک منو میخواد بز ...

دقیقا شاید تو برات مهم نباشه ولی اون با انجام این کارها ارزش تورو بیان می‌کنه اگر نخرن یعنی زن مفت گرفتم و فردا هرچی بگم باید بگی چشم 

دقیقا شاید تو برات مهم نباشه ولی اون با انجام این کارها ارزش تورو بیان می‌کنه اگر نخرن یعنی زن مفت گ ...

همین دیگ حس میکنم ارزش ندارم واقعا من کوتاه نمیام فکر کرده چون میخامش میزارم کاری کنه جلو همه نتونم سر بالا بگیرم