2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خییییلی دوست دارم ولی جدا از هزینه اش میترسم چون میگن ده پانزده سال بعد باید عوض کنی

هزینشم قطعا بالاست چون پروتز وارداتیه و با قیمت دلار خودت ببین دیگه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

همین الان داشتم فیلمای پیکر تراشی و عمل زیبایی می‌دیدم که اگه خدایییی نکرده خدا زد ب کلم و خواستم عمل کنم اینارو ببینم وعمل نکنم وحشتناکههههههه خیلی داغون بود ۲بار عق زدم🤢🙄

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

هزینع اش فعلا ۵۰ میلیونه 

من ۵۰ دارم 😂😂😂خووووب بعد دلم سه جا مونده چیکار کنم باهاش چون دیگه با ۵۰ میلیون نمیشه کاری کرد نهایت یه ۱۵ گرم طلا بشه با این قیمت طلا مالیاتش و .......

میگم یا دندونامو درست کنم کامپوزیت و چندتا کشیدنی عصب کشی کاشت دارم که دلم میگه ۶۰ درصد اینو انجام بدم 

بعد میگم دماغ ۳۰ درصد بعد سینه هام ۳۰ درصد 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

مگه چیه این همه ادم دیونه ان اگه براتون خوشایند نیست دیوونه خطاب نکنید ادمو احترام بزارین 

ن عزیزم این دیوونه ب اون معنی نیست، چجوری بگم، مثلا دیدی ب یکی میگی کثافت وای منظورت کثافت نیست، چجوری بگم اخه؟

همین الان داشتم فیلمای پیکر تراشی و عمل زیبایی می‌دیدم که اگه خدایییی نکرده خدا زد ب کلم و خواستم عم ...

خالم انجام داده ۳ بار 🥴🥴🥴یعنی میدیدم قلبم به درد میومد 

من ۵۰ دارم 😂😂😂خووووب بعد دلم سه جا مونده چیکار کنم باهاش چون دیگه با ۵۰ میلیون نمیشه کاری کرد نها ...

خب بستگی به اولویت خودت داره

من بودم بینی و سینه امو میزاشتم اولویت اول

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز