2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعیته. تو قرآن هست سحر و جادو واقعیته

زندگی من دقیقا الان واسه همین خراب شده

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
ـپس این آیه و سوره های قران که میگن خوبه باطل میکنن چی؟

سوره جن سوره دهر و سوره بقره و سوره حشر

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
منظورم اینه میگن اینا ها باطل میکنن ولی میگن نه واس بری دعا بگیری

من رفتم جایی باطل کرد واسم ازدواج کردم ولی بعد مدتی به مشکل خوردم ،برو جایی باطل کن سفره بنداز

دقیقا ادم از همین میترسه بعد خدا ناراحت بشه و به مشکل بر بخوری

والا من کار بدی نکردم فقط گرهی که کسی برام درست کرده بود باز شد .

خودم تو خانواده شدیدا مذهبی هستم و باور نداشتم ،از لحاظ مالی شدیدا به مشکل خورده بودیم با شوهرم دعوا ودرگیری داشتیم خیانت میکرد خلاصه بدبختی ها رو سرم ریخته شده بود از نینی سایت شماره چنددتا خانوم رو که گذاشته بودن تماس گرفتم فقط دروغه اخر فهمیدم کار طلسم و دعا رو خانم نمیتونه انجام بده ،خلاصه یه خانومی اتفاقی تو سالن باهاش دردودل کردم یه اقارو خیلی تعریف میکرد بهم گفت امتحان بکن خلاصه معجزه رو دیدم ،به قران محمد خدا این خانوم رو سر راه من گذاشت و شماره رو بهم داد  و بعد چندنفر از دوستان و خانواده هم نتیجه گرفتن ،یه اقایه یهودی هست تو اهواز بنام رسول واقعا ادم درستی هست کار جادو سیاه و صبی یهودی و سامری و ابطال میکنه، سرش شلوغه یه چند روز باید حوصله کنید ،من خودم تهران مجیدیه بودم واسم با اتوبوس فرستاد ولی برایه یکی از دوستانم رو تو شمال بود پست کرد ،واقعاااا کارش درسته ،این شمارشه ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵ فقط دعام کنید زندگی من درست شددیه نفرم زندگیش درست بشه دعاش واسم کافیه بگین از طرف خانوم ایمانی تهران در ضمن سرکتاب رایگان باز میکنه  خدا مشکل همه رو حل کنه