2777
2789
عنوان

پوستم

244 بازدید | 15 پست

پوستم خیلی داغونه چیکار کنم روزنه دارم چربم هست هر دفم جوش میزنه بهترین شوینده هارم زدم فایده نداشته پدرمو دراورده

خوش به خال کسایی که پوستشون خیلی خوبه

منم همینم

ماسک کاسه ای سالیسیلیک اسید بیو اکوا در سبزه از دی جی بخر یه گوشه کوچیک صورتت تست کن هر شب بزن ببین خوبه یا نه

برا من عالی بود عالی

اگرم نتیجه نداد که قطعا میده به عنوان مرطوب کننده بزن دستت

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم ماسک کاسه ای سالیسیلیک اسید بیو اکوا در سبزه از دی جی بخر یه گوشه کوچیک صورتت تست کن هر ش ...

هر دفه باید شویندمو عوض کنم دیگه با شامپو بچه میشورم ابرسان میزنم ماسک میزنم هیچ فایده ای نداره

هر دفه باید شویندمو عوض کنم دیگه با شامپو بچه میشورم ابرسان میزنم ماسک میزنم هیچ فایده ای نداره

شامپو بچه نزن افتضاحه

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...
قبلا استفاده میکرده اصلا فایده ای نداشت من ارثی پوستم اینجوریه

منم پوستم چربه الان خیای بهتر شدم

اول ک صورتت رو با شوینده زیاد نشور صب ظهر شی نیاز نیس، وقتی موست رو زیاد بشوری خشک میشه بیشتر چربی ترشح میکنه

تونر لافارر استفاده میکنم یک ساله خیلی راضیم، هم صبح هم شب

شوینده ژل ضدجوش نوتروژیتا دارم راضیم پوست رو خشک نمیکنه فقط وقتایی که بیرون بودم یا ارایش کرده باشم استفاده میکنم

بعد شونیده، تونر میزنم، بعدش حتما ابرسان و مرطوب کننده

فک نکن چون پوستت چربه نیاز به اینا نیس ابرسان و مرطوب کننده مناسب پوستت بخر 

...

شوینده چی بزنم هیدرودرم میزدم خیلی قوی بود پوستمو ترکوند

سوپر استار و ببک عالیه برا من که پوستم چربه

و عصاره بامبو دیپ سنس

میشه بگی روتینت چیه

صبا

صورتمو با شوینده فیس دوکس مخصوص پوستم میشورم 

بعد تونر بعد کرم ابرسان برپایه اب بیواکوا فکنم بعد ضد افتاب بی رنگ بعد از ظهرا هم ضدافتابمو تمدید میکنم 

شبا وقت خواب شوینده بعد تونر بعد مرطوب کننده

ت ونر ترجیحا ویتامین سی باشه 

منم پوستم چربه الان خیای بهتر شدم اول ک صورتت رو با شوینده زیاد نشور صب ظهر شی نیاز نیس، وقتی موست ...

هزینه ژل شستشوت و تونر بالاس من دانشجوعم قیمت مناسب تر چی خوبه؟