2777
2789
عنوان

مجردا بگن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هیچ کدوم 

🤷‍♀️راحت باش 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فکر می کردم مهاجرت بیش تر بشه😑😶

ولی شوهر بیشتر شد😂😂😂💔💔💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
به خدا خیلی بد شده شرایط مهربونم تو صد درصد شاید یک درصد مورد خوب پیش بیاد شوهرت هم پزشکه؟

بله عزیزم رزیدنت روانپزشکیه 

امروز واقعاً ناراحت شدم حق با من بود ولی اون سرم داد کشید هرچند بعدش عذر خواهی کرد ولی من دلم صاف نشده باهاش هنوز🙂

تحصیلاتو دارم شاغلم هستم مهاجرت شرایطش رو ندارم فقط  ازدواج می مونه

ان شالله جورشه🤲❤️

بله عزیزم رزیدنت روانپزشکیه  امروز واقعاً ناراحت شدم حق با من بود ولی اون سرم داد کشید هرچند ب ...

انشالله درست میشه همه چی گلم

امیدوارم تو زندگی هیچوقت مریضی و بی پولی براتون پیش نیاد و خوشبخت باشین در کنار هم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !