2777
2789
عنوان

اگه دوست داشتی نظر بده !

58 بازدید | 8 پست

اصلا امید به زندگی کردن ندارم نامیدم از همه چی 

چون آدم تنهایی ام فک و فامیل زیادی ندارم رفت و آمد کنم اصلا روابط اجتماعی بلد نیستم رفیق ندارم حتی بلد نیستم که مخ دختری رو بزنم قید ازدواج کلا زدم   بیشتر اوقات تو خونه ام روزا تکراریه ورق می خوره می‌ره فقط!هدف ندارم تو زندگیم روزام الکیه می‌ره تو رشته ای که هستم علاقه ندارم و چون نمره نیاوردم رفتم اون رشته عرضه هیچ کاری ندارم و هیچ کاری بلد 

نیستم و همش به پوچی یا بود نبودم فرقی نداره برای کسی استعداد ندارم ذاتن خنگم بهم ثابت شده خنگم صبح تا شب تو گوشی عمرم الکی داره می‌ره ۱۹سالمه 

نه تا حالا سفر رفتم نه استخر هیچ تفریحی نداشتم 

آدم ساده ای هستم احساساتم را نمیتوانم کنترل کنم و مطمئنم سر خشم زیاد یه روزی خودمو میکشم !

وسواس ذهنی دارم نمی تونم آروم شم و روی چیزی تمرکز کنم شهر ما مشاور روانشناسی نداره من آنقدر از خودم متنفرم که حتی اگه باشه هم پیشش نمی‌روم ۴ ماه به فکر خودکشی ام  خیلی آدم ترسویی ام یعنی ویژگی منفی هست من دارم مثل ترسو خجالتی بی عرضه خنگ ساده نادان احمق بیشور  حیف نون عقب افتاده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برادرمن چرا به خودت اینارو میگی چرا به خودت تلقین میکنی ؟  تو‌ زرنگی و باهوش گاهی خسته ای که حوصله نداری انگیزه نداری ، کارایی انجام بده حالت بهتر کنه پیاده روی برو اتاق مرتب کن دوش بگیر موزیک‌گوش کن موزیک غمگین نه 

خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی سمت ناامیدی نرو بیشتر غرق اش میشی . خدا بزرگه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

با دوستای خوب بگرد.برو باشگاه.گوشی رو بذار کنار..بده یکی برات نگه داره بهت نده.تو زندگیت هدف داشته باش.به خودتم توهین نکن..فکر می‌کنی علت خشمت چیه؟اصلا به اون موضوع فکر نکن و تا یادت افتاد حواست رو با یه چیز دیگه پرت کن

توروخدا حلالم کنید.

شده ماهی یه بار به یه نیازمند کمک کن این باعث میشه حس کنی تو دنیا به درد بخور هستی

نماز بخون که بقیه اعمال و کارات به مرور بهتر بشه

تو یه کاغذ افکار منفیتو بنویس و بنداز دور

نعمت هایی که داری رو هم تو کاغذ بنویس هرروز بهشون نگاه کن و شکرگذاری کن

باشگاه بدنسازی برو اولش سخته ولی روحیت عالی میشه و ارتباطت هم بهتر میشه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
2790
2778
2791
2779
2792