2777
2789
عنوان

اگه نی نی سایت واسه آقایون بود 🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 68 پست

باجناقم و چجوری بسوزونم 

از مادر زنم متنفرم 

روزی چند بار قلیون می‌کشید 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشیا دعانویس خوب میخوام واسه بنگاه،میخوام مشتری رو راضی کنم ۱۰۰ تومن کمیسیون بده

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
تاپیک های شوهر من🤭 چرا کرم دارم زنمو بزنم چرا زنم انقدر فراموش کاره چیکار کنم زنم انقدر همه چیو ...

😁😁😁🤣🤣🤣

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
فقط برای خانوماست؟

یس بیبی

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

خانومم همش پولای منو تموم میکنه دیگه دارم کلافه میشم میخام قهر کنم برم خونه مامانم

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜