2777
2789
عنوان

چرا باید خواستگار پیدا بشه؟😭

882 بازدید | 39 پست

من دانشجو کارشناسی ام و دارم درس میخونم که آماده بشم برای ارشد دلم میخواد درس بخونم و کار کنم و کلی هدف دیگه

اصلا هم دلم نمیخواد ازدواج کنم نه الان بلکه شاید هیچوقت

بعد الان این مورد پیش اومده و خانوادمم بدشون نمیاد انگار گیر میدن همش و حرفای الکی میزنن

خسته شدم دیگه تمرکزم میریزه بهم اینجوری

بهم بگین چی کار کنم از دستشون😭💔

چی کار کنم که دیگه کلا در مورد این چیزا حرف نزنن باهام

وقتی یه نفر نمیخواد خودشو درگیر کنه چرا بازم در موردش حرف میزنن انگار زوره😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما توی یه سنی خواستگار داری بعدش که خوب همه کارت کردی اون موقع دلت خواست ازدواج کنی ممکنه کیس مناسبی نباشه.

در صورتی اگر علاقه درس خوندن داری میتونی با طرفت صحبت کنی شراییط رو اگر پذیرفت قبول کنی و درکنار درست رو ادامه بدی اگر هم که نه  خب بهتر راحت ردش میکنی

شما توی یه سنی خواستگار داری بعدش که خوب همه کارت کردی اون موقع دلت خواست ازدواج کنی ممکنه کیس مناسب ...

حس میکنم خیلی زوده آخه واقعا دلیل این همه اصرار رو نمیفهمم!

لعنتی دقیقا دغدغه های منو داری کاش تا وقتی کنکور دکتری میدم هیچ خاستگاری نیاد جو خونمون خیلی سمی میشه اه

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 
حس میکنم خیلی زوده آخه واقعا دلیل این همه اصرار رو نمیفهمم!

چون میگن اگه بعدا این کیسا نباشن چی میشه 

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔