2777
2789

وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَ كُن مِّنَ السَّاجِدِينَ 

و ما مےدانیم که سینه‌ات از آنچه می گویند، تنگ می شود (و از استهزاء و استهانت و الفاظ شرک‌آلودشان دلت به هم می آید) 

پس (به هنگام هجوم ناراحتیها و اندوه‌ها، متوسّل به تسبیح و تقدیس خدا شو و زبان) به حمد و ثنای پروردگارت بگشای و از زمره‌ی سجده‌کنندگان (و نمازگزاران) باش.حجر/۹۷-۹۸

دعای بِسْمِ اللهِ وَبِاللهِ، وَ مِنَ اللهِ وَ اِلَى اللهِ، وَ فى سَبیلِ اللهِ، وَ عَلى مِلَّةِ رَسُولِ اللهِ. صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، اَللّهُمَّ اِلَیْکَ اَسْلَمْتُ نَفْسى، وَ اِلَیْکَ وَجَّهْتُ وَجْهى رو بخون

۳۶۰ مرتبه یا عزیز زهرا‌-ذکر یونسیه

۹۲ مرتبه بگوید: اَللّٰهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اَنْ تُنْجِیَنیِ مِنْ هٰذا الْغَمِّ

توروخدا حلالم کنید.
وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ  فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَ كُن ...

همین الان همرو خوندم همونطور که گفتین

کاش این مشکل بزرگ من حل شه...اگه حل شه همینجا نذر میکنم یه مرغ قربونی کنم بدم نیازمند

شما خودتون نتیجه گرفتین از این دعا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان همرو خوندم همونطور که گفتین کاش این مشکل بزرگ من حل شه...اگه حل شه همینجا نذر میکنم یه مر ...

تا حالا تجربه‌ای از استفاده‌اش نداشتم.اما شما مطمئن باش که خدا نمیذاره بنده‌اش ناراحت بمونه!اگه این حاجتتون رو برآورده نکرد،قطعا یدونه بزرگتش رو برآورده می‌کنه.

توروخدا حلالم کنید.
تا حالا تجربه‌ای از استفاده‌اش نداشتم.اما شما مطمئن باش که خدا نمیذاره بنده‌اش ناراحت بمونه!اگه این ...

ولی این حاجتم آرزو نیست...زندگیم به خطر افتاده و باید این مشکل حل شه

کاش خدا ببینه بندشو کاش درست کنه اوضامو

ولی این حاجتم آرزو نیست...زندگیم به خطر افتاده و باید این مشکل حل شه کاش خدا ببینه بندشو کاش درست ک ...

تو کار خدا شک نکن.خدا قطعا همه‌ی مارو می‌بینه.می‌تونم اطلاع بیشتری داشته باشم؟شاید تونستم کمکی بکنم.

توروخدا حلالم کنید.
تو کار خدا شک نکن.خدا قطعا همه‌ی مارو می‌بینه.می‌تونم اطلاع بیشتری داشته باشم؟شاید تونستم کمکی بکنم.

فقط میتونم بگم راجب سلامتیه...چیز جدی نیست ولی باعث میشه که از زندگی کاملا بی افتم و از جمع دورباشم...و این خیلی زیاد سخته برام

فقط میتونم بگم راجب سلامتیه...چیز جدی نیست ولی باعث میشه که از زندگی کاملا بی افتم و از جمع دورباشم. ...

بیماری‌ دارید؟می‌تونم چندتا ذکر و ...برایرسلامتیتون بگم تا بخونید.

توروخدا حلالم کنید.
اره لطفا بگید

به یکی بگید ۷۰ تا حمد بالا سرتون بخونه.؟-۱۰۰ تا دعای مقاتل بن سلیمان-خواندن سوره توحید،فلق و انعام-اگر بیماریتون قلبی هست،سوره سجده رو تو یه ظرف بنویسید ، اون رو بشورید و با آبش خمیر درست کنید و به روی پوستتون بکشید.بیماریتون به اذن خدا برطرف می‌شه.می‌تونید این دعا رو هم ۴۱ بار بخونید:اللَّهُمَ‏ صَلِ‏ عَلَى‏ مُحَمَّدٍ وَ آلِ‏ مُحَمَّدٍ وَ أَسْأَلُكَ‏ بِحَقِ‏ روح‏ عليّ‏ بن‏ أبي‏ طالب‏ عليه‏ السّلام‏ الّذی لَمْ‏ يَكْفُرْ بِاللَّهِ‏ طَرْفَةَ عَيْنٍ‏ أَبَداً أَنْ‏ تَقْضِيَ‏ حَاجَتِي  

توروخدا حلالم کنید.
2790
2778
2791
2779
2792