2777
2789
عنوان

جلب توجه

128 بازدید | 11 پست

نکه دنبال جلب توجه جنس مخالف باشما نه کلا پیرو جوون پسر دختر بزرگ کوچیک انگار هر کاری می کنم برای توجه گرفتنه از قصد نیست اصلا دست خودم نیست خیلی ناراحتم 

راه حلی ندارید ؟ 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی میگی همیشه دنبال جلب توجهی

هوم از قصد نیست کلا نمیخام این طور باشه هرکار میکنم سریع نگاه میکنم ببینم کی حواسش بود

هوم از قصد نیست کلا نمیخام این طور باشه هرکار میکنم سریع نگاه میکنم ببینم کی حواسش بود

بنظر من این بخاطر تجربه هایی بوده که تو بچگی داشتی 

بنظرم برو پیش یه روانکاو تا قشنگ گذشته رو بات تحلیل کنه که برگرده به اولین باری که این اتفاق افتاده 

بد کم کم این تله ای که توش گیر افتادی رو حل میکنی

بنظر من این بخاطر تجربه هایی بوده که تو بچگی داشتی  بنظرم برو پیش یه روانکاو تا قشنگ گذشته رو ...

متاسفانه نه شرایطشو دارم نه پولشو 

متاسفانه شرایطشو دارم نه پولشو

نمیدونم این دقیقا کمک کنه یا ن ولی من خیلی وقتا وقتی یه اتفاق مدام واسم تکرار میشه این کارو میکنم 

اون تجربه رو واسه خودت بنویس بد هر چی خاطره ی مشابه داری کم کم میاد تو ذهنت اونام بنویس ببین نقطه اشتراکشون چیه 

و این که شاید بخاطر سبک تربیتی بوده که داشتی این که مدام دنبال تایید دیگران باشی یا همیشه دنبال تایید ودر و مادرت باشی تو بچگی ،اینطوری بوده؟

نمیدونم این دقیقا کمک کنه یا ن ولی من خیلی وقتا وقتی یه اتفاق مدام واسم تکرار میشه این کارو میکنم&nb ...

اره کودکی سختی داشتم خیلی کم مهر و محبت میدیدم همش تهدید می شدم که قراره رها بشم 

اره کودکی سختی داشتم خیلی کم مهر و محبت میدیدم همش تهدید می شدم که قراره رها بشم 

خب بنظرم یکم رو خود آگاهی کار کن تا خودتو بهتر بشناسی بفهمی تو چه موقیتایی این کارو بیشتر انجام میدی تا بتونی جلوشو بگیری 

بهتره کتابایی  با موضوع تحلیل رفتار متقابل بخونی چون نمیتونی بری روانکاوی میتونه کمک کنه 

مثلا کتاب بازی ها از اریک برن بخون  تو تلگرام تو کانالای کتاب سرچ کنی پی دی افش هست 

خب بنظرم یکم رو خود آگاهی کار کن تا خودتو بهتر بشناسی بفهمی تو چه موقیتایی این کارو بیشتر انجام میدی ...

ممنون بابت کمکت