2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست
همسر منکه براش مهم نیست فقط میگه من نمیتونم دوتا بچرو خوشبخت کنم همین یدونه روبتونم براش یکارایی کنم ...

تک فرزندی سخته من پسرم ۷سالشه انقدرگفت من تنهام من تنهام دیگه باردارشدم الانم بی صبرانه منتظراومدن داداششه تامیرم دکترفکرمیکنه قراره بچه روبهم بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک فرزندی سخته من پسرم ۷سالشه انقدرگفت من تنهام من تنهام دیگه باردارشدم الانم بی صبرانه منتظراومدن د ...

ای جان خدا حفظش کنه عزیزم اره دیه ولی بنظرم شرایط اقتصادی باید اوکی باشه مگرنه همون بچه فردا بزرگ میشه یه چی از ادم میخواد نتونی براش محیا کنی میگه نمیتونسی براچی منو بدنیا اوردی😑

ای جان خدا حفظش کنه عزیزم اره دیه ولی بنظرم شرایط اقتصادی باید اوکی باشه مگرنه همون بچه فردا بزرگ می ...

ایشالله که شرایط اقتصادی هم درست میشه عزیزم ولی سعی کن دخترت تنهانمونه چون خدایی نکرده بعد۱۲۰ سال مافوت کنیم بچه هامون تک فرزندباشن هیچ پناهی ندارن تنهای تنهای میشن اونام مثله مابه یه برادریایه خواهرنیازدارن که بشینن دردودل کنن باهم رفت وآمدکنن 

ای وای عزیزم بزرگ‌میشه درست میشه 

امیدوارم❤

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ایشالله که شرایط اقتصادی هم درست میشه عزیزم ولی سعی کن دخترت تنهانمونه چون خدایی نکرده بعد۱۲۰ سال ما ...

هعییییییی ایکاش همینجور بود درست میشد